GLAD MIDSOMMAR

Först lite outfit bilder i regnet.
Tröja- Valdy // Klänning- H&M // Skor- Zara

Sen var det dags att dansa runt stången likt varje år. Vi är ett gäng på kanske 50 personer som alltid åker ner dit och dansar till små grodorna ;-)

När vi kom tillbaka från midsommarstången blev det dags för lunch. Jul-, påsk- och midsommar mat kan ju vara det bästa som finns<3 Min nya favvo är Janssons frestelse!

Såhär glad var jag hela långa dagen! Midsommar är (delad plats med julafton) min favoritdag på hela året. Efter detta fotot togs blev det dags för massa lekar. Har vunnit de två senaste åren men detta året hade jag inte lika tur...

Fina Emilio och Matilde!

Min kusin Luna tillsammans med Victoria <3

Men alltså hur fin är inte Penny??? Om midsommar vore en person så hade det garanterat varit penny!

Efter alla lekar satte vi oss på bryggan ett tag och umgicks. Vid 10 drog festen igång och vi dansade loss. Vuxna som barn!

Hej babes! GLAD MIDSOMMAR!
Jag hade en helt fantastisk midsommar. Trots att vädret bjöd på regn, så var jag världens lyckligaste hela dagen! Mia hade fixat ett SUUUPER STORT tält från FransAgustAB så vi höll oss torra hela långa dagen.
Vi dansade som sagt runt midsommarstången, åt god midsommar lunch, lekte lekar och dansade sen loss fram mot kvällen. En helt perfekt dag!
Jag vloggade hela dagen så tänkte att ni får en närmare titt där <3

NU: Gå upp och hjälpa till att städa undan allt som blivit kvar från igår. Sen väntar uppladdning inför Sverige-Tyskland matchen! Vilket lag hejjar ni på? Jag här ju halvtysk och halvsvensk så för mig kvittar det ;-)

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Gud så härligt! Glad midsommar⭐️nouw.com/faronsson
Maya Persson
Maya Persson,
Kan du känka vloggen i din blogg sen? mayapersson.me/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229