Getting stronger

samarbete

Inlägget är i samarbete med Stronger.

Började dagen med en löprunda. Här i Marbella bor vi högst uppe på ett berg så det blev 2 km ner och sen 2 km upp. Vägen ner är inte speciellt jobbig men när man väl ska upp igen så DÖR man ahaha!
Avslutade med 10 minuters ben och mage på vår takterass. Så underbart att träna framför en sån fin utsikt. Från takterassen ser man nämligen till både berget “La Concha” och även ner till vatten. SÅ underbart!
Träningen blir dessutom Såå mycket roligare när man får träna med nya träningskläder. Är det bara jag eller blir ni också sjukt peppade av att köpa nya träningskläder? Denna gången fick det bli ett set ifrån Stronger. Måste verkligen säga att jag blev väldigt positivt överraskad! Både väldigt sköna och de sitter sjukt snyggt! Kan länka till tightsen HÄÄR och överdelen HÄÄR! Jag har storlek XS i både över- och underdelen.
Har precis ätit fruktost och ska strax åka ner till stranden. Det ska nämligen börja regna på tisdag och det ska hålla i sig resten av veckan tyvärr.. Så vill fånga några soltimmar innan dess. Är riktigt varmt idag så kanske har en chans att få lite färg trots allt ;)

Kikar nog in här i eftermiddag igen!
Puss


Visst är det fint??? Jag ÄLSKAR mitt set!!

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Supersnygga träningskläder!! nouw.com/filippaml
isabelw
isabelw,
RIKTIGT snyggt och ser väldigt bekvämt ut också! nouw.com/isabelw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229