FRIDAY FUN

Gårdagen var en riktig dröm dag. Så som jag egentligen vill att alla mina dagar ska se ut!
Vaknade vid sju snåret men låg kvar en timme i sängen och kollade ikapp allt på sociala medier. Satte mig sen med en kopp kaffe i solen och körde några jobbtimmar framför datorn.
Vid 12 åkte jag ner till gymmet för att springa och köra lite mage. För varje träningspass som går så känner jag mig både starkare och mer uthållig vilket verkligen är DEN BÄSTA KÄNSLAN EVER. Får så mycket endorfin-kickar av att träna. Åh vad jag älskar det<3

Vid 15 tog jag tåget in mot stan för en AW hos Splay One, den agentur som har hand om min YouTube kanal. Det bjöds på goda drinkar, beerpong och härlig live musik från bland annat Jubel. Ni vet grupper som släppte "Dancing in the moonlight" förra sommaren. Den låten får mig direkt att tänka på alla fina minnen från förra sommaren i Marbella <3

Jag och min bästa vän Jonna åkte sen voi till Eataly för en mysig middag. Det var första gången jag åkte voi och jag önskade verkligen att någon hade fångat det på film hahaha... Måste varit en rolig syn!
På Eataly beställde vi in bubbel och pasta och snackade ikapp om livet. Jag och Jonna har nu känt varandra i 5 år och är så innerligt tacksam över vår vänskap<3 Världens bästa vän ser ni på bilden ovan!

Dessa rätter blev det kvällen till ära och tro det eller ej men pastan till vänster var min favorit ;-)

Mätta och belåtna traskade vi vidare till Vau De Ville för ännu mer bubbel. Till hög musik fortsatte vi prata om minnen och framtid. Mys!

Efter en timme gick vi till Max, köpte pommes och dipp och satte oss sedan i Kungsträdgården och skrattade så magarna krampade. Jonna får mig ALLTID att skratta. Bäst är hon! När regnet började ösa ner så tog vi vårt pick och pack och åkte hem. Tror klockan var närmare 22 här. När jag kom hem slängde jag mig genast i sängen. Vilken dag ändå! Mer sånt här i livet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229