FREDAG DEN 12e APRIL

Min fredag var verkligen så härlig ända från morgon till kväll. Skolan gick i ett svep trots att dagen var lång. När jag väl kom hem bytte jag outfit och förbättrade på sminket lite inför kvällens festligheter. Hann även mysa lite med tröttisen ovan, haha.

Trots att bilderna är svartvita så får ni kanske ett litet "HUM" om hur jag såg ut. PÅ ögonlocken blev det CAIA, min favvopalett!

Till outfit körde jag på kostymbrallor, ett linne i spets och sen en kavaj på det!
Byxorna kommer ifrån H&M, Toppen från Zara och Kavajen snodde jag av brorsan, hehe...

Vid 17.30 begav jag mig av till Julia där jag och några tjejer skulle samlas för att överraska Matilda (hon på bilden) som flyttar till Cypern i minst ett halvår. Har aldrig gjort en sån här typ av överraskning förut så det var verkligen sjukt kul. Speciellt eftersom hon blev så chockad hahah! Kika in min story på Instagram för att se hur överraskningen gick till ;)

När Matilda hade kommit så minglade vi lite, drack bubbel och åt snacks. Vi tittade även på videos från Matildas utbildningsresa vilket var så kul att se. Är så glad att hon tar denna möjligheten och så stolt över henne att hon vågar åka ensam!

Vi begav oss sen till en resturang i närheten för god mat och härligt snack. Hamnade mitt emot en polis som arbetar som brottsutredare vilket var SÅ intressant! Fick verkligen upp ögonen för yrket efter det hon berättade. Kanske det man ska hålla på med? Bli nya "Saga Norén Länskrim Malmö". Hmm, ska suga på den karamellen ett tag till.

Vid 22 kramade jag Matilda och gänget hejdå och åkte mot nästa destination, nämligen till min kusin Emmy som hade 18-års fest. Där blev det massa massa dans vilket var väldigt kul! Så lyckat!

Idag är det Emmys födelsedag så kvällen ska spenderas hemma hos henne tillsammans med släkten. Fram tills dess blir det nog bara en slapp-dag. Funderar på att börja på en ny serie så har ni några tips? Jag och min pojkvän kollar just nu på störst av allt tillsammans vilket är så frustrerande eftersom vi inte setts på några dagar, haha.. Vill ju bara kolla alla avsnitt NU NU NU!
Hoppas att ni får en riktigt fin helg <3 PÖSS!

Gillar

Kommentarer

celineryden
celineryden,
Eagles på SVT tycker jag är bra!☺️ Kramisnouw.com/celineryden
Amelinnly
Amelinnly,
Men du är så mysig o fin ❤️nouw.com/amelinnly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229