FÖRBEREDELSERNA ÄR IGÅNG

Hej från sjukstugan!
De senaste dagarna har tillbringats i sängen. I torsdags somnade jag strax efter 21 och vaknade sedan dagen därpå klockan 11. Har nog inte vaknat så sent på flera år!! Brukar ju ALLTID vakna runt sju no matter what haha... Ett kvitto på att kroppen behövde vila helt enkelt!
Eftersom jag vilat väldigt mycket så har det även blivit en hel del YouTube och internetshopping. Klickade hem tre klänningar från NA-KD som jag ska visa er när de kommer hem! Så spänd på att se om de passar!

Imorse tog jag mig dock upp ur sängen för att åka till min mormor och morfar där jag ska ha min studentfest. Idag levererades nämligen tältet som nu i skrivande stund håller på att monteras upp. Den sista bilden fick jag nyss skickad till mig av min kära kusin som jag tvingade upp ur sängen hahah ;-) Just nu visar väderprognosen sol med några enskaka moln men allt kan ju ändras. Det är säkrast att ha ett tält redo ifall regnet öser ned...

​Idag fyller min fina pappa 49 år så han väcktes av finsång av mig och min farmor och farfar som är här på besök från Tyskland. Just därför står jag och Danne för middagen ikväll och givetvis blir det min paradrätt- pasta med svamp, sparris och fläskfilé. Så himla gott (om man får säga det själv)!
Imorgon blir det att rådda med stolar, bord och dukar i tältet och ska försöka få upp så mycket dekoration som möjligt. Mamma och pappa har verkligen varit guldvärda när det kommer till planering och förberedelse inför min studentfest så vill så himla gärna hjälpa till och förbereda så mycket som möjligt nu innan så att de inte ska behöva stressa runt så mycket på studentdagen.
Kram på er!​ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229