FINA DAGAR

Hej Änglar!

Jag har haft riktiga pangdagar den senaste veckan. Dom har varit så bra så att jag helt enkelt har glömt bort bloggandet lite. Men sånt är livet.

Det hela började i torsdags när Frida hostade en middag tillsammans med Metapic på Un Poco. Hon hade bjudit in ett härligt gäng tjejer och vi hade det himla kul. Vi åt god mat och skrattade massor. Sällan det blir så kul på event men Frida lyckades verkligen så bra!

...För att inte prata om maten. Jösses! Har ni inte ätit på Un Poco så GÖR DET. Man är i det italienska himmelriket. Det bjöds på fyra rätter och ja... Man rullade hem sen!

I lördags jobbade jag i en supermysig butik som heter Valdy som ligger i Österskär. Det är vår familjevän som driver den och som frågade om jag inte kunde hoppa in och jobba om det behövdes extra hjälp och självklart ville jag det <3

Min söndag tillbringade jag på Fitnessfestivalen tillsammans med människorna ovan. Robert och Hanna tävlade medan vi andra hejade på. Dom hamnade på en värdig 4e plats av 81 lag och jag var så imponerad över deras prestation!! Dream team.

Min måndag började jag med en timmes långt besök hos min livscoach. Denna gången pratade vi mycket business och affärsmål och jag är så otroligt peppad på att ge allt på jobbet nu. Jag satt uppe till 23 igår och jobbade med allt möjligt. Försökte sammanställa resultaten för det här året och utifrån det sätta upp nya mål inför nästa. Så spännande!

Vid 13 mötte jag upp Ella på en lunch och som vanligt hamnade vi på Eataly. Att det alltid blir så? Vi åt god pasta och jag skrattade så mycket så att magen krampade. Ella är utan tvekan en av de roligaste människorna jag känner och hon bjuder alltid in sin omgivning till skratt.

Åh, jag har verkligen så fina människor runt omkring mig just nu. Så tacksam <3

Gillar