ETT REGNIGT STOCKHOLM

God morgon änglar!
Jag sitter i skrivande stund i soffan med en kopp kaffe, filt och myskläder. Steg upp lite tidigare för att fixa det sista på en video som kommer ut 9.30 idag! Det är en osponsrad haul där jag visar upp både sommarkläder och festivaloutfits. Spana in den sen <3
Vad det gäller mig så känner jag mig rätt trött både fysiskt och psykiskt. Det har varit väldigt mycket för mig de senaste dagarna och jag känner verkligen att jag skulle behöva en kväll själv i min säng. Totalt älskar fläng och att hänga med härliga människor men egentid och återhämtning är så viktigt för mig och nu känns det som att min kropp skriker efter det.

Om vi spolar bak bandet till igår så bestämde vi kusiner oss för att åka in till regniga Stockholm för en shoppingdag. Jag hade precis innan varit hos frisören (kan visa bild i ett separat inlägg) och jag var rätt trött. Men får världens FOMO med tanke på att det bara är några få dagar tillsammans med kusinerna innan jag åker iväg en månad så det var en självklarhet för mig att hänga med!

När vi kom in till stan var alla vrålhungriga och efter att ha rabblat upp lite olika restauranger och velat fram och tillbaka så hamnade vi tillslut på Eataly. Som alltid tänker ni, haha.. Men vafan! Pasta sitter ju alltid fint i magen <3

Vissa beställde in pizza och andra beställde pasta. Just pastan ovan är en carbonara och den ser absolut godare ut än vad den smakade, tyvärr! Tror helt ärligt det är för att detta är en "riktig carbonara" eftersom jag är van med en "fake-version" med grädde, vitlök och annat gott. Men enligt min smak så är "fake" godare i detta fall ;-)

​Jag beställde in en pomodoro i vanlig ordning vilket alltid är ett säkert kort!
Efter att ha strosat runt i lite olika butiker åkte vi sen hemåt vid 17.30 och jag var DÖD. Bytte om till myskläder, la mig i sängen och plockade fram datorn för att redigera videon jag spelat in dagen innan.
Idag väntar en väldigt hektisk dag för min del- eller nja... Publicera video, fixa naglarna, träna, packa inför Cypern & Marbella, duscha och fixa mig och sen fota med Ellen. I min ​​hjärna känns dagens planer som ett högt berg som jag jobbigt nog måste klättra upp för. Vet mycket väl att ALLT på dagens agenda är KUL men inte just idag... Det är bara så. 
Hoppas ni är piggare än mig!
Massa kramar <3​​

Gillar

Kommentarer

ericssonemmy
ericssonemmy,
Du kommer att klara av dagens berg!! Jag hejar på dig! kramisarnouw.com/ericssonemmy
mayaparnevik
mayaparnevik,
TACK för din kommentar!! Blev så glad! Massa kramar <3nouw.com/mayaparnevik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229