ERA 5 MEST STÄLLDA FRÅGOR

VECKANS FRÅGA, FRÅGOR & SVAR

"Vad använder du för app till dina instastories?"
Jag får säkert 10 DMs om dagen med just denna fråga haha.. Men jag förstår er! Min favoritapp utan tvekan ;-) Den heter i alla fall 8mm (den som kostar) och är en vintageapp där du kan lägga på olika effekter på dina videos så att de ser mer vintage ut. Du kan både filma direkt i appen alternativt lägga in gamla videos. Älskar den!

"Är du släkt med Parneviks?"
Nej jag är inte släkt med Parneviks jag ÄR en parnevikare och heter Parnevik i efternamn. Peg, Penny, Philippa, Phoenix, Emmy, Linus, Stella, Nova och Luna är mina kusiner och heter också Parnevik. PARNEVIK GANG <3

"Vart köper du dina kläder?"
För det mesta köper jag mina kläder på H&M och kan även beställa på Nelly & NA-KD lite då och då. I övrigt så brukar vi kusiner vara väldigt duktiga på att ge kläder till varandra i generationer. När Peg och Penny växt ur sina kläder brukar de ge dom till mig, Emmy och Philippa och vi i sin tur ger sedan kläderna till Stella, Nova och Luna... Ja ni fattar!

"Vad använder du för kamera när du tar bilder och hur redigerar du dom?"
I 99% av fallen använder jag mig av min iPhone 8+ som jag tycker fungerar alldeles utmärkt! Nu på senare har jag blivit lite slappare med att redigera mina bilder. I vissa fall så redigerar jag dom inte alls, i andra fall så justerar jag bara kontrast och ljus och ibland lägger jag på filtret M5 eller J3 i VSCO cam. Appen snapseed är min favoritapp när det kommer till att justera ljus osv.

"Vilket program redigerar du dina YouTube videos i?"
Jag har fram tills mina två senaste videos redigerat i iMovie som finns installerad på datorn när man köper en Mac. Jag tyckte att det var supersmidigt och enkelt att använda mig av det programmet och det gick alltid snabbt att redigera.
De två senaste videorna (Midsommarvideon och haulen) har jag redigerar i Final Cut Pro. Till en början tyckte jag det var SUPER SVÅRT (första videon tog 14h att redigera) men nu när jag redigerade Lollapalooza vloggen började det släppa och tog "bara" 5h. Förutom att det nu inte gick att ladda upp Lollapalooza vloggen så har jag tyckt att det varit supervärt att investera i Final Cut Pro. Man får tillgång till fler funktioner vilket är roligare eftersom jag nu tänkt jobba med just detta. Men jag ska absolut inte sticka under stolen med att man kommer väldigt långt med sin redigering genom att bara använda iMovie. Perfekt om man är ny på YouTube och inte riktigt vet om det är ens grej eller inte.

Till exempel denna klänningen fick jag av min kusin Peg. Hur snällt? <3

Gillar

Kommentarer

juliahjelm
juliahjelm,
Men åh så fin klänning, den klär dig!nouw.com/juliahjelm
mayaparnevik
mayaparnevik,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229