EN RIKTIGT MYISG DAG

Hej babes! Jag hade en riktigt mysig dag igår! Lät mig själv att sova ut så jag sov till klockan 9, så skönt! Men måste erkänna att jag får lite ångest.... Känns som hela dagen går bort när man går upp sent! (Ni ba men snälla 9 är inte ens sent...)
Började i alla fall dagen med att spela in en ny video där jag testar nytt smink! Tror den kommer upp idag. Har varit lite krångel med ljud osv men kanske bara ska skita i det och lägga upp den ändå?

Skulle egentligen in till stan sen för att träffa Jennifer och Madde men precis när jag skulle åka så kände jag mig helt slut och nere. Vet inte vad det kan bero på? Kroppen sa i alla fall ifrån så ställde in det, tyvärr! Hade så gärna velat hänga med dom <3
Istället så satte jag mig och redigerade min video jag nyss spelat in och några timmar senare så tog jag och mamma en promenad längst vattnet. Så himla mysigt!

​På kvällen så kom min vän Jessica hem till mig och vi bestämde oss för att carva pumpor! Bättre sent än aldrig ;) Kan ju erkänna att resultatet inte blev så glamoröst men vad gör det..? Huvudsaken är att det var kul, vilket det var! 

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229