En lördag med honom<3

God morgon fina ni <3
Sitter i skrivande stund i bilen påväg till fjällen men ville dela med mig om min gårdag till er. Ni som följde min instastory igår (den ligger uppe några timmar till) vet ju redan vad vi hade för oss igår. Men jaja..
Jag och D kom till hotellet vid tre, checkade in och landade lite. Min pojkvän kollade lite TV medan jag redigerade lite bilder och så.
Vid fyra drog vi oss ut på stan för lite "fika" på Joe and the juice och sen lite shopping. Fyndade faktiskt en jacka och två tröjor på Zara. Så fina grejer <3

Efter shopping-rundan åkte vi mot Gamla stan för en middag på Paganini. Jag och D åt där för nästan exakt ett år sen och vi båda har längtat att äta där igen. Men helt ärligt blev jag rätt besviken.. Beställde in samma rätt som sist men det var inte alls lika gott... Det var en helt annan pasta och tomatsåsen var smaklös.. Sist fick man även mozzarella till också vilket gjorde rätten mycket godare.. Så går nog inte dit igen tyvärr vilket är as tråkigt för det var verkligen riktigt mysigt sist.

Hand i hand gick jag och pojkvännen tillbaka mot hotellet för att kolla på Mello och bara ta det lugnt. Bästa jag vet är att ligga i hans hamn och bara vara. Jag var riktigt slut i kroppen så efter omröstningen somnade jag med detsamma, haha!
Men en riktigt mysig dag blev det allt <3

  • Nära Björklinge

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229