Flytta till Göteborg?

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så hade Danne bokat spa och massage till oss på lördagskvällen. Utsikten från utomhuspolen var helt galet vacker och massagen var verkligen välbehövlig. Uppskattade detta till 110%! Efter ytterligare lite bastu och bad så drog vi oss ner till stan igen och åt supergoda hamburgare på TUGG. Om ni besöker Göteborg är detta verkligen ett ställe som jag rekommenderar! Finns även i Borås vet jag :-D

Vi kickstartade sedan söndagen med en supergod hotellfrukost! Finns verkligen inte någon mättnadskänsla när urvalet av mat är så gott haha! Vi checkade ut vid 11 snåret och drog oss tillbaka in till stan för att besöka de butiker vi hade varit i dagen innan. Hittade en as ball röd kappa som kan bli sjukt snygg nu till hösten! Är riktigt taggad på att visa den för er <3
Efter några timmars shopping blev det dax att stilla hungern med lite pasta på Vapiano och sen var vi redo att åka i riktning mot Stockholm.

Har haft världens mysigaste helg!! Allt har varit så lyckat och har verkligen kärat ner mig i denna stad. Rådiggar att man får en känsla av stors-stadslivet samtidigt som det inte är så mycket rus som det lätt kan bli i Stockholm. Skulle absolut kunna tänka mig flytta dit någon vacker dag, tror det har passat mig perfekt!

Det fina "parisehjulet" hade vi även som utsikt från vårt hotelrum! Den var så sjukt fint när det var mörkt ute och endast hjulet lyste upp Liseberg!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229