DEJT EN TISDAG

God morgon babes! Känns som att detta lov har gått aaaaaalldeles för fort! Redan onsdag och REDAN Halloween! Är det något ni brukar fira? Själv är jag uppväxt med att halloween inte är en så märkvärdig högtid (Penny kommer döda mig nu haha!!). Min familj har inte ens köpt hem pumpor.. Kanske ska ta mig i kragen idag och köpa hem åtminstone en?
Aja, igår hade jag en riktigt slapp morgon. Låg och läste framför brasan, drack kaffe och åt acai-bowl, MUMS! Fick lite plugg gjort på eftermiddagen innan jag började sminka mig inför kvällens planer. Klickade även några selfies för första gången på VÄÄÄLDIGT länge. Ovan ser ni resultatet ;)

Jag och min pojkvän åkte sen in till stan för en dejt. Tror det var i våras som vi gick på dejt sist så vi kände att det var dags. Dagen till ära bokade vi bord på Pane Vino där vi beställde in varsin pizza! Deras pizzor är ruggigt goda men deras knivar????!!! Efter halva pizzan gav jag helt enkelt upp för det var alldeles för ansträngande att skära till en bit hahha.. Så frustrerande att det ska ta typ 5 min att skära upp en bit när man är vrålhungrig...!! Aja, får bli pasta om jag går dit igen!

NU: Läsa framför brasan (igen;)) och sen åka till gymmet. ÄNTLIGEN känner jag mig frisk igen!!

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Fina fina du!!!!nouw.com/juliablomgren
Wilmarenman
Wilmarenman,
Vilket silver schampoo använder du? nouw.com/wilmarenman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229