BUBBEL OCH ATT FÅNGA DAGEN

Igår fick sminknecessären åka fram för första gången på väldigt länge och gissa om jag var taggad!!! Jag älskar att sitta länge och sminka mig, långsamt, med en podd. Igår fick det bli relationspodden med Katrin och Bingo och som jag älskar att höra på deras babbel haha..!

Jag tog sedan på mig ett par tofflor och började traska iväg till min vän Sofie som bor precis en gata upp. När hela gänget var samlade öppnade vi en flaska champagne som jag fick av Jonna förra året när jag fyllde 18. Roligast att dricka den tillsammans, ellerhur?

Här har vi världens bästa tjejer. För det är dom faktiskt. BÄST! Så kloka, roliga, jordnära, knasiga och SNYGGA! Mina vänner det ;-)

Sofie slängde ihop tortellini som bara hon kan. Grym på att laga mat! Blir alltid lika gott.

Tillsammans med ett glas bubbel och en kopp kaffe så satt vi och snackade om livet skrattade så otroligt mycket. Såklart kom vi in på spöken och inbrott lagom till vi skulle börja bege oss hemåt. Varför blir det alltid så, haha?
Hade i alla fall världens mysigaste kväll med världens mysigaste häng. Dessa tre tjejer betyder så himla mycket för mig <3

​Idag vaknade jag strax innan åtta och tog med täcket ner till soffan och började kolla på serien "When they see us". Slutade med att jag fastnade framför TV:n i 5 timmar och kollade klart hela serien plus intervjun med Opera efter. Jösses! Så gripande serie. Så hemsk. 
Kollade nyss på klockan som redan hunnit bli tre??!! Jag är ju som jag är och gillar att vara effektiv så att bara ha legat i soffan hela dagen ger mig myror i brallan. ​Ska nog ta mig en promenad i det fina vädret så att jag i alla fall har lämnat huset innan läggdags haha.. Försöka fånga dagen! Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Väldigt hemsk men ack så bra serie! Mysigt dygn du verkar ha haft! 😊nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229