Att lyssna på kroppen

​Den senaste veckan har det ekat tomt här. När jag landade från USA trodde jag att jag skulle vara tillbaka på banan rätt snabbt vad gäller rutiner, jobb osv men så fel jag hade! Första dagarna hade jag jet lag utav h*lvete och sen bestämde sig min amerikanska släkt för att spontant hälsa på så därav har mina dagar inneburit allt annat än rutiner. 
Utöver spontana släktträffar så har jag umgåts med mina vänner väldigt mycket den senaste veckan. Insåg verkligen i USA att jag saknar dom så mycket så har haft en lunch/fika/middag inbokad med någon av mina vänner varje dag sen jag kom hem. Jag har utan tvekan levt livets liv men nu är jag helt slut och kroppen sa ifrån igår. Blev tvungen att sätta mig i ett tyst rum igår på släktmiddagen för att bara låta mig själv få andas lite. 

Om det är något jag har lärt med åren så är det att jag har ett väldigt starkt behov av rutiner och att få vara själv ibland. Att göra roliga och spontana saker hit och dit är för mig väldigt roligt i viss mängd men om det går ut över mina rutiner så säger min kropp tillslut ifrån. Att jag till exempel ligger efter med mailen och att jag inte bloggat på över en vecka skapar för mig en inre stress som tar bort det roliga med att träffa vänner. Och så får det liksom inte bli!
Därför bestämde jag mig igår kväll för att ställa in dagens planer och bara göra saker jag kände för att göra. ​Jag sov en timme längre än tänkt, tränade (bästa terapin enligt mig) och så har jag nu suttit och jobbat ikapp i några timmar vilket känns skönt. Att ligga efter jobbmässigt är faktiskt det värsta jag vet. Känner mig så oproduktiv då, som ni vet!
Kvällens planer håller jag än så länge öppna. Gör det kroppen känner för helt enkelt.
Det är så viktigt att lyssna på kroppen hörrni, glöm aldrig det <3​​

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229