3 ÅR <3

Som jag hintade om igår så firade jag och Danne tre år igår! Tre år känns så mycket men ändå så lite. Det känns ju som att det varit vi hela livet!
Vi började dagen med att köra mitt cirkel-pass som jag la ut för några dagar sedan på min instastory. Passet finns kvar i mina höjdpunkter under ”workout”!
Det var första gången Danne körde passet och han fick allt kämpa då svetten rann, haha!
Sjukt kul att träna tillsammans <3

Efter passet så hoppade jag in i duschen och sminkade mig snabbt! Sen spelade jag in en osponsrad Haul som jag tänkte sätta mig och redigera idag. Den kommer förmodligen ut innan helgen!

Klockan 18 hade jag och Danne bokat bord på Pane Vino för att fira lite. Bland det bästa jag vet är när man sitter på resturangen super hungrig och brödet kommer in. Lyckan är ju TOTAL!

Åså lite bubbel på det med livets kille.

Sen kom den efterlängtade tryffelpastan in! Det var första gången Danne åt den och han tyckte det var bland det godaste han ätit! Bra betyg ändå ;-)

Nöjd nöjd nöjd!

Något jag och Danne inte är vana vid är att sitta på resturang och ”kallprata” hahah... Alltså helt ärligt nu- vad pratar man om??? Känns så konstigt att skriva haha men så är det ju! Jag och Danne kan sitta prata i flera timmar hemma om allt och inget men på resturang känns det så stelt? Jag Vettefan... haha!

Efter middagen åkte vi till ICA för att köpa kladdkaka, glass och hallon! Vi stötte även på Dannes hundar som satt snällt utanför och väntade på husse<3

När vi kom hem blev det varma hallon, kladdkaka och glass framför bohemian rhapsody tillsammans med min lillebror Max. Jag har fått höra så gott om den filmen men tyckte den var betydligt mycket sämre än the rocketman som vi såg för några dagar sedan på bion. Det slutade med att jag gick och la mig 30 minuter innan filmen va slut haha men fick höra att den blev lite bättre mot slutet så ska nog kolla klart idag!

Gillar

Kommentarer

celineryden
celineryden,
Grattis på er fina dag!! Vilket program redigerar du dina videos i? ☺️nouw.com/celineryden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229