12 timmars shopping

New York 2018

God morgon babes! Hoppas att ni fått en fin start på söndagen.
Nu har halva tiden gått här i New York vilket känns sådär. Trivs så himla bra här och vill aldrig lämna detta ställe! Men det är två dagar kvar, så ska inte klaga!
Gårdagen bestod av 12 (!!!) timmars shopping. Började dagen med en brunch på The Butchers Daughter i Soho vilket är en liten organisk resturang. Tyckte själva brunchen var supergod men eftersom det är så populärt men samtidigt så litet så stressade personalen på en ganska mycket. Vi hann knappt sätta oss innan de ville att vi skulle beställa och hann inte äta klart innan de tog tallrikarna från oss haha.. Så brunchstället får 7/10 av mig!
Om ni ska dit måste ni testa deras våfflor och deras Yellow juice. Mums!

Shopping in Soho

Jag och Ella gick längst hela Broadway in och ut från alla möjliga butiker. Hittade superfina saker som jag måste visa er sen!!
Dagen avslutades på Times Square med ytterligare shopping, haha! Att bara var där är en sån sjukt upplevelse. Känns som att man är inne på Disney Land ;-) Tittade på några Street dansare och tog kort med massa animerade figurer! När vi kom tillbaka till hotellet var jag tröttare än någonsin. Fötterna gjorde sååå, tror vi gick 2 mil!!!

  • New York 2018
  • Nära Port Authority Bus Terminal - Gate , New York, NY , USA

Gillar

Kommentarer

Davinafellgard
Davinafellgard,
Så fina och fräscha bilder!nouw.com/davinafellgard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229