04.05.2019

God morgon!
Tänkte att ni skulle få er en liten repa på gårdagen. Ställde klockan på 6 för att beta av lite plugg. Har så mycket nu såhär mot slutet... Men om två veckor ska allt vara inlämnat och klart vilket gör mig så motiverad!
Klockan 10 åkte jag hem till min bästa vän Jonna som fyllde år. Där blev det presentöppning och massa härligt snack med henne och hennes två andra bästisar. Så härliga tjejer hela bunten <3

Klockan 12 stack jag vidare till gymmet för ett benpass som bestod utav benböj, marklyft, benpress, benspark, bencurl och lite utfall. Lyckades faktiskt slå PB i benböj igår vilket verkligen känns i benen idag, haha.. Så otroligt taggad på att bli starkare nu!

Efter gymmet slängde jag ihop en omelett med ägg, spenat, tomat, lök och skinka. MUMS!
Därefter följde tre timmar av plugg och tro det eller ej så fick jag faktiskt en hel del gjort. En sån skön känsla för mig haha <3

Till middag grillade vi grönsaker och kött. Trots att vädret har svikit de senaste dagarna så blev det allt en sommarkänsla ändå! Grillat är bland det bästa jag vet!!!

​Sorry för världens sämsta bild men klockan 00.30 kom jag på att jag inte tagit några bilder på hela kvällen haha.. Jag åkte i vilket fall som helst in till stan för att fira Jonna. Vi satte oss vid en bar och snackade ikapp och vid 12 drog jag hem medan de andra drog vidare och klubbade. Kände mig som en riktigt gammal tant som drog hem men känner mig lite stressad över plugget så måste prioritera det de kommande två veckorna. 

​NU: ​Plugga i någon timme sen blir det ett armpass på gymmet. 
KRAM!​
​​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229