Hej allesmans, hur är det? Själv är det sådär. Idag är det måndag igen, ny vecka nya mölligheter eller något i den stilen. Denna vecka är dock en ganska chill vecka, imorgon slutar jag runt 11:30 och på onsdag börjar jag 8:45 eftersom klassen ska på konsert. Igår föröskte jag skriva ett blogg inlägg om min dag men det gick sådär, så jag tänkte skriva lite om det nu istället.

I söndags vaknade jag runt 12:00, duchade, åt fruskost och sedan drog jag till stan och träffade min vän josephine. Vi fikade (som vanligt) och sedan kikade vi in i olika affärer, så så mysigt. Efter det kom jag helt spontant på att jag ville ta hål i brosket (ingen anning hur det stavas) men iallafall ett till hål där uppe i örat. Sedan kollade vi bara i ännu flera butiker. Jag shoppade bara ett plagg. Det jag shoppade var en jätte söt marinblå vår blus från Micheal kors. Är verkligen jätte nöjd med den.

Vart verkligen inte nöjd med detta inlägg, får se till att förbrätta mig i framtiden, vi hörs vi senare i veckan KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjaaaaa!! Insåg typ nyss att jag inte har uppdaterat bloggen på över en vecka. Sorrrryy

Denna vecka har verkligen varit jätte seg som alla andra! Alla dagar bestod av  skola, gå hem, träna och sova. Kuligt va? NOPE

Nu ikväll händer det nog inget speciallt. Ska mesta dels bara chilla och sen ikväll ska vi titta på talang, typ som alla andra fredagar. Mysigt men lite tråkigt.

Eftersom jag var svin dålig på att uppdatera bloggen denna vecka ska jag försöka vara lite mer aktiv under helgen. Vi får se om jag hittar på något spännande eller träffar nån vän imorgon. Kommer förmodligen inte händer då jag kommer säkert sova bort hela dagen.

Ni får ha en jätte bra fredag så hörs vi imorgon. KRAM!!!

( skit kassa bilder, i know)

Likes

Comments

Hej, hur har ni det? Själv mår jag svin bra! Idag vaknade jag runt 11:00, åt fruskost och sedan drog jag till gymmet. Verkligen oväntat att jag tränade på en lördag, brukar inte hända så ofta. Sen dess har jag inte gjort något speciellt. Just nu ligger jag bara i sängen och kolllar på netflix, kuligt va?

En rolig sak hände idag, jag har äntligen bestämt mig för att skaffa moped körkort (hihi börja plugga iallafall). Tidigare var jag inte lika säker på att jag skulle det men nu har jag verkligen bestämt mig. Den 9:onde mars fyller jag 15år och det är då jag förhoppningvisst ska ta mitt kökort.

Dock så vill jag verkligen inte köpa en moped. Jag har mestadels kikat på olika moped-bilar. Vissa kanske tycker att det är onödigt med moped bil då man får ta "riktig" körkort när man är 18 men så tycker jag verkligen inte.

Det är ett tag kvar, nån månad iallfall men jag är verkligen för taggad. Det är absolut inte säkert att det blir en moped bil men det är så jag tänker i dags läget.

Förstår ni vad kul att hämta upp någon vän och dra till någon sjö eller park i sommar eller bara köra allmänt. Svin kul ju.

Förlåt återgin för ingen  bild, men tycker det är skit svårt o få till en bra bild när något kul inte händer. Vi hörs i nästa inlägg mina vänner. Kram

Likes

Comments

Det snöade idag? Just nu vill jag verkligen bara att det ska bli vår!

Hade verkligen en skit mysig eftermiddag! Dagen började med skolan som vanligt och efter de gick jag och Josephine till ett kafé och 
fikade såklart! Det kan inte bli bättre eller mysigare.

Efter de gick vi runt lite och kikade på stan. Var verkligen inställd på att köpa några nya plagg, men det Enda jag fick med mig hem var en basic hoodie från RL,kan det bli tråkigare? NOPE .

Imorgon är det onsdag och det betyder att det snart är fredag. Vi får 
höras senare i veckan !

Väska: Zadig&volatire

Likes

Comments

Typ nyss såg jag på feliciaottoson`s blogg att hon hade skrivit ett inlägg om vad hon vill uppnå med den första halvan av 2018. När jag läste de inlägget insåg jag att ett väldigt bra att uppnå och komma ihåg sina mål är ju att skriva upp dom. Så nu tänkte jag berätta några av mina mål för 2018, vi kööör !

1. Träffa nya människor - Tycker personligen verkligen att det är svin kul att lära känna nya människor men samtidigt kan det vara lite akward och därför är det något jag vill blir bättre på. Jag vill även bli bättre på att ta vara på mina nuvarande vänner och inte ta dom för givet.

2. Förbättra mig i skolan - Enligt mig är mina betyg helt ok men jag skulle absolut kunna höja mig i vissa ämnen och plugga ännu mer.

3. Förbättra min klädstil- Min klädstil enligt mig är helt kaos om man kan säga så, under detta år vill köpa nya kläder och i princip bara ha snygga plagg i min garderob.

4. Ha ordning och reda - Jag är verkligen en sån som får panik när det är stökigt i mitt rum eller hemma överhuvudtaget . Därför är mitt mål att jag ska ha ordning i mitt runt typ dygnet runt.

5. Inte bry mig om vad andra tycker - På senaste har jag brytt mig så otroligt mycket om vad andra tycker om mig osv. Detta år vill jag bara fokusera på mig själv samt mina nära och inte bry mig om vad andra har för åsikt om mig.

Sorry för att jag inte ha haft några bilder i mina senaste inlägg, men de kommer bli bättre. LOVAR. Vi hööörs!

Likes

Comments

Efter mycket tänkande har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga igen. Har velat återuppta bloggen väldigt länge men har inte tagit tag i det då jag har varit väldigt orolig över vad andra kommer tycka och tänka. Tillslut insåg jag att det inte går att alltid bryr sig om vad andra kommer tycka. Mitt mål är att lägga upp regelbundet och inte ha så mycket mellanrum mellan inläggen. Är så taggad för att komma igång igen! Ha de bra, vi höörs !!

Likes

Comments