Weekly goals #5 - Så gick det!

Weekly goals

Glad tredje advent på er! ⭐️

Jag är SÅ seg idag. Igår hade jag fullt upp med jobb hela dagen, och senare på kvällen kom ett gäng kompisar hit för att dricka glubbel (bubbel+glögg, SÅ GOTT). Kvällen slutade ganska många flaskor vin och en tripp upp på stan senare. Det var en supermysig och rolig kväll, men idag har jag verkligen blivit varse hur länge sen det var jag var ute, herrejäklar, jag har varit ur spel och bara hängt i sängen ALL day 💤

Idag är det ju söndag, vilket betyder att det är dags att kolla hur det gått med mina weekly goals! 👏🏼

1. Få upp nya tjänster på min hemsida 💻
Yes! Igår fick jag äntligen upp dem efter mycket om och men. Jag har alltså tagit fram tre tjänster som jag säljer i mitt företag, och dessa ska såklart presenteras snyggt på hemsidan. När jag satte det här målet i söndags trodde jag att det skulle ta mig en halv dag ungefär att bli klar. Som jag bedrog mig...

Uppgiften växte sig liksom större och större ju mer jag gjorde. Jag skulle bara lägga in lite text och knappar, men det slutade med att jag gjorde om typ hela hemsidan Det är som när man köper en ny inredningsgrej och inser att all inredning man hade sen innan plötsligt ser jätteful ut. Och så plötsligt har man bytt ut allt i hela lägenheten, typ. Vet inte om det är en jättebra metafor, hehe, men nån kanske förstår vad jag menar.

2. Skriva ner mina mål för 2018 💫
Nja. I skrivande stund har jag tänkt mycket på dem, men inte formulerat eller skrivit ner dem. Men jag tänker faktiskt ägna någon timme åt det ikväll. Jag ska sätta mig ner med mitt finaste anteckningsblock, tända ljus, hälla upp en kopp kaffe, sätta på mysig musik och verkligen dyka ner i mig själv och alla mina förhoppningar och rädslor inför nästa år. Jag och J har bokat in ett litet framtidsmöte nästa vecka, när vi ska sätta upp gemensamma mål för 2018. Och då vill jag ha mina egna personliga mål klara för mig.

I veckan ska jag skriva ett inlägg om mina mål, och även skriva mer om det här med att sätta gemensamma mål med sin partner - och hur jag och J tänker kring det.

Nu ska jag rota fram min allra finaste anteckningsbok, vi hörs imorgon godingar! ⭐️​

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Moa Håkansdotter
Moa Håkansdotter,
1. SÅ fint sovrum du har!
2. Ser fram emot att läsa om dina och era mål! 😊
moahakansdotter.vimedbarn.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229