​Haloo! Idag har jag varit och färgat håret vid Label4 i Vasa, typ världens bästa ställe att färga håret på enligt min åsikt 😍. Första bilden... alltså herregud va äckligt mitt hår ser ut!! Men blev i alla fall jätte nöjd med resultatet. Skönt att få utväxten ljusare så den passar bättre ihop med längderna 👍


Har inte skrivit på en stund fastän jag skrev i förra inlägget att jag skulle uppdatera bättre. Men det är så svårt för mig att uppdatera om jag inte känner motivation... det är allt eller inget som gäller för mig helt enkelt. Men känns som jag håller på att få mer motivation och ork tillbaka igen så vi får väll se om bloggen blir uppdaterad oftare då, (hoppas det iaf). 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haloo, Sorry för dålig uppdatering 😔. Har inte uppdaterat sen i torsdags, och har ingen orsak varför jag inte gjort det heller haha. Men nu tänkte jag snabbt skriva ett inlägg åtminstone och så får jag försöka komma igång med bloggandet ordentligt nästa vecka! I helgen har jag umgåts med vänner och haft det riktigt skoj, har inte gjort något ''speciellt'' egentligen. Har inte riktigt några bilder från ihelg förutom när Moa och Robin var här ikväll på kaffe. Inte så fina bilder kanske men 😂.

Dagens outfit, joggare, svart topp & en kofta (haha ja e int na fashion bloggar). Och så åt jag knack korv och drack kaffe tillsammans med Moa och Robin ( + Robins happy meal leksak, en My little pony som faktiskt heter Twilight Sparkle för att vara exakt). 

Haha nåja, nu får det vara nog för det här inlägget, Nu ska jag kolla lite youtube och sen förhoppningsvis somna tidigare än jag gjort den här helgen... Natinati ✨

Likes

Comments

Hej bloggis. Världens vårigaste dag har det varit idag!! haha, nämen så skönt med sol och plus-grader. Har startar loppisbord idag också vid amida hallen, Var så kul för jag trodde att jag hade jätte mycket saker men när jag kom dit och hade lagt fram allting så var det inte alls mycket. Får hoppas att inte allt blir sålt direkt bara så att bordet står tomt efter 3 dagar 🤔.

Men dagens höjdpunkt(er) var att Markus kom hem på loma från mili redan idag hihi, och andra saken är att Zara Larssons album släpptes!! Alltså har varit så taggad på alla nya låtar 😍. Har som väntat tills klockan 00:00 (17.3) så att jag ska kunna höra på låtarna så snabbt som möjligt, haha är så överdriven. Favoriten hittills är nog One Mississippi!

Men har inget mer intressant att skriva så nu ska jag försöka sova, tror dock inte jag somnar ännu på en stund för har glömt min medicin hemma och sover hos Markus. Sucksuck. Men ska försöka i alla fall, godnatt alla barn ❤️

Likes

Comments

Hiii, kom just hem från after eight, har varit på culture club. Fick som vanligt världens gladaste bemötande när jag kom hem (helt galen hund haha).

Annars så har jag idag bakat Churros, dom var helt okej men säkert godare ifall man skulle ha friterat dom. Meeen det var lite fattigt med olja här hemma så fick göra dom i ugnen istället.

Men i alla fall så har jag varit så nervös över mitt första inlägg hela dagen, beskrev till Moa att jag är lika nervös över att publicera mitt första inlägg som att gå och handla själv till prisma. Ja, jag är piss nervös över att gå till prisma och handla själv. Hatar att gå till större platser var det finns mycket folk, tror jag har någon sorts socialfobi ännu kanske? Det har blivit bättre ändå, förut var jag myyycket mer rädd än vad jag är nu. Kan inte riktigt säga vad jag är rädd för egentligen. När jag tänker efter så vad fan ska jag vara rädd för? Att någon ska hoppa på mig? Ja, jag vet inte. Men det är bra att tvinga sig själv att gå till platser var det finns mycket folk för att till sist inse att det inte alls är farligt.

Nåväl, nu ska jag gå till sängen och hoppas på att jag somnar tidigt ikväll hehe. Hörs imorgon hoppas jag! 👋


Likes

Comments

Nu har jag äntligen vågat starta en blogg och tanken med denna blogg är att jag ska kunna skriva av mig och berätta om mina tankar kring mitt mående och min psykiska sjukdom. Men också om annat t.ex min vardag med bilder och mina intressen. Vill redan nu säga att jag är inte perfekt på att skriva bra och långa texter, men vill gärna lära mig att skriva och formulera mig bättre.

Jag kanske kan börja med att berätta lite om mig själv. Jag är 19 år gammal och bor i Jakobstad, Finland. Just nu bor jag hos min mamma och pappa och här bor även min älskade hund 😍(som är en Welsh corgi och heter ’’Boy’’).

Jag är arbetslös och sjukskriven sen ungefär 1år tillbaka men har nu påbörjat arbetsrehabilitering vid Härmän kuntokeskus och hoppas att jag det här året kommer få ett arbete och kunna arbeta utan problem! Mina dagar kan se väldigt lika ut men på samma gång olika eftersom jag aldrig vet om jag vaknar upp och är deppad eller på världens bästa humör. Jag har nämligen en psykisk sjukdom som kallas Bipolär sjukdom typ 2 och fick diagnosen hösten 2016, alltså ganska nyligen. Jag lär mig mer och mer om min sjukdom och hur jag funkar för varje dag som går och är verkligen ingen expert. Vill mest bara skriva av mig och berätta om mitt liv helt enkelt. Vill visa att det inte är något jag skäms över och ingen borde skämmas över hur dom mår eller sin sjukdom.

Likes

Comments