Heej underbaringar, hoppas allt är fint med er.

Mitt jobb är schemalagt så att jag är ledig en hel vecka och jobbar en hel vecka så detta är då min lediga. Jag har bara gått runt i pyjamas och kollat lite avsnitt Hollywood fruar, asså bästa!
Ska nog göra en ansiktsmask senare och kanske avnjuta ett bad. Även fast man är ledig och allt så är man inte heeelt ledig med de två söta trynena på bilderna här över. Dom ser söta ut men är i behov att uppmärksamhet 24/7, dom följer dig överallt, härligt toa sällskap. Den svarta hunden spydde också i min säng förut :-))) Finaste❤

Har ni några bra tips på smink? Funderar på att köpa lite imorgon när jag åker till GBG, det var liksom 100 år sedan eftersom att jag inte använder smink.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Byxdress

Hur snyggt och trendigt är inte byxdress då? Och det funkar ju till så många tillfällen!
En casual byxdress funkar till skolan speciellt högskola då man även kanske hittar på saker efteråt som att ta en fika eller chilla på en bar.
After work! Ska jag ens förklara? Det ultimata alternativet, inte för överklätt och absolut inte tråkig! Always dress to impress!

Jag köpte en byxdress i svart jeans från NA-KD kan länka den HÄR , asså den satt så snyggt och jag kände mig som en 10'a.

Gillar

Kommentarer

Onsdag morgon

Godmorgon alla underbaringar, har Maysi börjat blogga igen? Om inget annat fick jag suget att skriva av mig lite. Jag har haft ett uppehåll nu i några månader på grund av att tyckte att mitt sociala medier liv tog över mitt egna, ville helt enkelt njuta lite av sommaren på egen hand utan press på att fota och så vidare.

Igår fyllde jag ju 20 år också, wow, wow.. wow. Gjorde självklart debut på systemet.
Jag är nöjd med gårdagen, kände mig lite off genom dagen men när firandet hemma började på eftermiddagen så kändes det betydligt mycket bättre.

Firandet fortsätter förhoppningsvis på fredag då det blir utgång i Göteborg med härliga brudar. Och lite mer firande genom helgen, kanske middag med K.

Hoppas ni har en fin vecka framför er, planera in något kul till helgen ni med.

Gillar

Kommentarer