Hallå där! Inte bloggat på ca 3 månader, och en jäkla massa har hänt.
Jag har gråtit floder pga folk, plugg o mitt liv i allmänt men samtidigt har jag skrattat så jag inte kunnat andas just pga dessa saker. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag mår som jag mår just nu och det är inte långt kvar tills sommarlov så det är bara att hålla ut. Ta hand om er<333

Nu kommer det lite bilder på lite folk/stunder som jag tyckt om lite extra myck
et.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå där! Gått ett tag sedan jag skrev sist och det har hänt en del sen dess.

Jag har firat min bästis 17-årsdag(som f.ö var jättekul).


Jag har även firat jul med min kära familj.

Och tillslut friade jag nyår med mina finafina vänner.

Förutom det har jag jobbat under Gothia Innebandycup, umgåtts med vänner och hunnit börja skolan.
För att summera den senaste tiden så har jag haft det väldigt bra. Hoppas året fortsätter minst lika bra. Puusss

Likes

Comments

Hej jag lever!! tro det eller ej!
Även om jag legat under högar med plugg de senaste veckorna så lever jag, nästan. Trots det har jag ändå lyckats ha kul i helgen!
I fredags var det inget annat än en vanlig hemmakväll framför idolfinalen med min familj och god mat, vilken verkligen behövdes!
Igår gjorde jag dock lite mer!
Först träffade jag en kompis och bara umgicks och fikade lite med honom, sedan mötte jag upp Natalia, Amy och Camilla för att sedan åka till Kärra för middag hos Kigge där fler av mina kära vänner var! Vi åt, dansade och bara umgicks. En väldigt bra kväll!!
Nu sitter jag vid köksbordet igen och försöker plugga lite matte. Har ett rätt så stort prov på onsdag och vill gärna få godkänt i det haha..
Vi hörs!!
Likes

Comments

Har inte varit så aktiv här.. Men sånt händer ju!
På senaste tiden har jag väl inte gjort så jättemycket så ni har inte missat något ändå. Jag har tränat lite, pluggat lite och umgåtts med vänner en del. Jag har gått igenom lite breakdowns och gråtit pga press och jag har skrattat mig till tårar. Mitt humör har gått som en berg- och dalbana de senaste veckorna och hoppas på att bli stabil snart. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.
Vi hörs!


Likes

Comments

Jag har verkligen inga ord som beskriver detta. Helt overkligt.Likes

Comments

Sitter just nu i sängen och väntar på att klockan ska bli halv 7. Då ska jag möta upp mina kära vänner för att åka till Partille, där blir vi upphämtade med bil och ska åka till Stockholm för att se ED SHEEEEERAAAAN!
Har längtat så himla mycket efter detta och äntligen gäller det. Inom 1 dygn är vi i Globen och dansar och sjunger till världens bästa Ed. Det kan inte bli så mycket bättre.

Vi hörs!


Likes

Comments

Har umgåtts med skåningarna som kommit upp till göteborg under dessa två dagar. Så himla bra umgänge. Nu har de iallafall åkt hem, och jag gör också det.
Imorgon ska jag åka in till staden igen för att köpa det sista inför halloween och umgås med lite andra människor hehe.
Vi hörs!
Likes

Comments

Men hallå där!
Har inte uppdaterat på ett tag, men tror inte ni har missat så mycket heller. Jag har gått i skolan, pluggat och umgåtts med vänner. Förutom det så bor jag och Maysa just nu ensamma hemma hos mig eftersom mamma och pappa är bortresta och min bror inte bor hemma längre. Det har också varit rätt så kul faktiskt.

Iallafall så är det lov nu och jag inledde lovet med party hemma hos mig, vilket blev rätt så bra ändå. Mina planer inför lovet är att träffa skåningarna som kommer upp till Göteborg idag, gå på 2(3?) halloweenfester och plugga lite. Jag ska försöka uppdatera om vad som händer osv.

Vi hörs!


Likes

Comments

Äntligen fredag!
Denna vecka har varit helt fullspäckad med både plugg och gymnasiemässan. Det har dock varit väldigt roligt men väldigt tröttsamt haha. Idag börjar jag 2 och fick sova ut en del. Har sovit så lite och varit igång varje dag nu så jag var värd en massa sömn.. Det vart det skönaste på längeeee!
Har inga planer för ikväll än att kolla idol och vila. Men imorgon ska jag på bio med Amanda sen kanske jag är med Ella och Julia.
Vi hörs!
Likes

Comments


Better Blogging Nouw