Contains affiliate links

Idag åkte Victor iväg in till stan för att träffa några vänner, och jag som inte är något större fan av sitta hemma och inte ha något planerat passade på att i samma veva åka in till kungens kurva för att inhandla lite till huset. Vi har bara 10 min dit med buss, och då har man både IKEA, samt ett shoppingcenter med ett par bra inredningsbutiker att kika i. Jag som älskar att handla saker till hemmet kan ju verkligen inte klaga. Så idag blev det ett par kassar jag bar hem i slutet av kvällen. Här nedanför ser ni några av de favoriter jag kammade hem.

H&M HOME 
Bild 1 - Som jag kikat och velat ha denna mugg vid flera tillfällen, så gissa vad lycklig jag blev när jag insåg att den var nedsatt till 30 kr!! Finns nog tyvärr inga kvar pga låg på rean / Bild 2 och 3 - Två härliga doftljus för endast 39 kr styck.

Tryck HÄR för att komma till doftljus Pine Forest och HÄR för att komma till doftljus White Hyacinth.

Denna karaff med matchande glas. Jisses vad nöjd jag är att jag fyndade dessa innan dem tog slut. De låg även de på rea, så glasen kostade endast 20 kr styck och karaffen låg på 75 kr. Finns nog tyvärr dock inga kvar i varken butik eller på nätet.

IKEA 

Turkosa badlakan och handdukar. Hittills har vi haft lila som prytt vårt badrum, men känt att vi behövt lite variation på färg. Den turkosa härliga färgen lyfter verkligen upp vårt badrum på ett helt annat sätt! Tänk att så lite kan göra så mycket.

Tryck HÄR för att komma till badlakanen och HÄR för att komma till handdukarna.

Kär vid första ögonkastet. Denna vas blev ett självklart val och står nu så fint på vårt matbord. Läste på lite i efterhand och tydligen så är kollektionen med dessa gjorda av återvunnet glas och varenda vas har egen unik färg och mönster, så ingen vas är den andra lik. Den kostar även bara hundralappen? Hur bra?

Tryck HÄR för att komma till vasen.

Xoxo 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, och välkommen till min pånyttfödelse här på Nouw. 
Ännu en gång sitter jag här och har bestämt mig för att skapa liv i bloggen, efter en hel del om och men. Som vissa av er redan vet så har jag redan försökt mig på detta ett par gånger tidigare. Jag har väl dock aldrig riktigt känt att det vart så lyckat, och jag är ärligt talat inte säker på om det kommer bli något att hänga i granen denna gång heller. Det återstår väl att se. Men, jag har haft tankar kring att starta upp på nytt rätt länge och känt att både motivationen och inspirationen finns, så när är då inte bättre att göra det än just här och nu?
Min plan är att jag gör så gott jag kan, slänger in en extra dos engagemang och hoppas på det bästa, helt enkelt. 

Jag har valt att inte lägga något större fokus på val av bloggens tema än utan låter istället tiden avgöra. Så därför, kommer det bli en stor blandning av allt. Ni kommer få hänga med mig i min vardag som nyinflyttad i huvudstaden med min stora kärlek och om den stora omväxlingen när man flyttar hemifrån. Det kommer bli en hel del om mat och resor, heminredning/styling, om tankar, funderingar och drömmar samt vägen fram för mig att hitta min egen plats och roll här i livet.

Jag hoppas ni ser fram emot att få vara mina flugor på väggen.

Xoxo 

Likes

Comments