Har så sjukligt mycket att längta efter detta år, inte minst sommaren. Eftersom den kommer innebära: körkort, resa, fylla 18(!!!!!) och leva life.

B.e.h.ö.v.e.r soliga dagar och varma kvällar eller framförallt midsommar igen hos Fanny!! För att min ekonomi ska i närheten av att gå ihop så kommer jag att sommarjobba, tänk bara alla utgångar, fester och såklart Ayia Napa resan!!! Förbereder mig på bästa sommaren nånsin, sååå snällla kan tiden gå snabbare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såhär såg min alla <3-ans dag ut, trotsade min förkylning och överraskade Andreas i Skellefteå. Han hade verkligen ingen aning, fick hjälp av hans vänner att hålla koll på honom. Tack för det. Glad att jag fick fira en kärleksdag med min kärlek, inget jag kan ta för givet, tacksam för att jag har dig i mitt liv.

Likes

Comments

Mina fina, fina vänner. Så otroligt glad för midsommar 2017, då knöts alla banden och jag har fått vänner för livet. Tacksam, kommer aldrig ta er för givet. Lovar.

Likes

Comments

Aurora är såld. Känner mig vilsen, rädd, lättad. I fem år har jag haft häst, utan uppehåll. Vilket gör mig vilsen, vad gör en normal människa? Jag vet inte, förstår inte. Har massa energi som jag vill göra av med. Så jag har börjat träna, men det fattas fortfarande nått. Som inte kan beskrivas. Känner mig ihålig, tom, ledsen. Rädd att jag ska tappa absolut allt, känslan för ridning. Lättad för jag har i princip ALL tid i världen, kan göra vad jag vill när jag vill. Vill bara köpa en fin häst, bygga ett stall på bakgården med ridhus och kötta på till SM. Det ska hända, men inom sin tid.

Likes

Comments

Har varit i full gång att filma küren måndag och tisdag, och nu håller jag på att klippa musiken. Ska bli så spännande, de är ju min första gång någonsin. Rider igenom den nästa vecka när jag är hemma igen. Under tiden jag är i Hudik har Louise hand om Aurora, som fick tänderna fixade idag. Inget stort utan bara slipa ner tänderna. I tisdags fick hon nya skor, så nu är hon redo inför sm.

SM blir ju faktiskt vårat första riktiga meeting detta året, så de ska bli kul. Hoppas att Aurora tycker lika! Hon är ju van att stå bort så de brukar aldrig vara något problem att åka iväg med henne.

Likes

Comments

Hej allesammans, vet inte om ni hunnit se på mina sociala medier om hur det gick för mig och Aurora i Malmö? Det kändes som en bra tävling inför SM. Vi var tyvärr inte helt synkade i första klassen och gjorde ett riktigt kasst program men låg ändå stadigt på 65%, hann ta oss i kragen till nästa klass där jag bjöd på en felridning! Eller jaaa.. nästan, så jag fick en femma på ökningen som hade fått en 7-8.... Kändes hemskt men här är vi. Så glad över att det faktiskt var jag som gjorde fel och inte Aurora. SM här kommer vi!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw