Header

Indeholder reklame links*

Wauw, efter flere overvejelser og flere der spurgte ind til om jeg kunne finde på at lave en blog gjorde jeg det altså... og hvad er bedre end at bloggen blev startet den dag jeg ville vise min kæmpe makeover som jeg har knoklet med på min søns værelse?

Jeg mangler stadig en del, men her er altså et lille sneak peak. Der kommer mere når jeg er helt færdig derinde. Værelset var førhen grå og koldt, og jeg må indrømme jeg blev rigtig træt af det - og syntes ikke det passede til rummet når der ikke kom mere lys ind. Så jeg måtte altså forbi min ynglings Nordsjø som er det ENESTE sted jeg henter min maling. Jeg var så heldig at finde det smukkeste gamle karlekammerskab i træ som jeg har malet hvidt, det har fået en smuk plads herinde og der er plads til masser af legetøj i.

Jeg er virkelig SÅ tilfreds! jeg har formået at få lige den hyggelige og smukke stemning jeg altid har ønsket derinde. Rummet er rigtig stort og derfor har jeg haft udfordringer med at få det til at se hyggeligt ud derinde. Jeg har primært valgt varme farver som beige, og forskellige brune nuancer.

Jeg ville lysne rummet godt op og valgte derfor den smukkeste beige nuance der hedder "strandsand" - og til hans legekøkken og andre små møbler valgte jeg en lækker nougat farve som hedder "down to earth" begge fra www.nordsjo.dk *

Da jeg gerne ville skabe spil og lidt hygge derinde faldt jeg pladask fra tapetforums smukke farve med guld stykker i, det giver den helt rigtige effekt derinde. det hedder confetti og kan fåes hos www.tapetforum.dk *Likes

Comments