Header
May

Med rødvin og valium blir det bedre. Det vil si, det, blir mindre. Hva det er? Nei,det; er alt som har vært, som ikke var, som burde blitt det som aldri kan bli. Det er alt som ikke ble sagt eller gjort men som ble tenkt og følt og kjent på med hele det indre. Alt som river og klyper, som hvisker og skriker og prikker på skulderen. Det river i gardinene, slenger seg i sofaen, hopper i sengen, ligger blandt oppvasken, slynger en tung arm over skulderen når det ikke får nok oppmerksomhet.

Tidelig en bekmørk morgen på Bekkestua busstasjon, en sjel din har det vondt. Kanskje verre. Virrer rundt i alkohol "nedtynget" konfusjon med en sekk som sprer verdifull innhold på asfalten. Livs eiendeler i regnvåte hauger, fulle, famlende fingre som klorer etter konserter mens en skygge som henger på slep, tar opp all tilgjengelig plass. Gjør det virkelige usynlig og smerten en sten i lommen. Han drakk vodka i går kveld for å sovne. Jeg drakk vin. Kun prosent skiller oss.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Depressions heavy wave crashes down on a battered back, I dive into a plundered medicine cabinet to locate my snorkel and flippers. Stuffing myself into a ragged and salt-stained wetsuit, in dire need of replacement, but it will do. Bare skin won't last long in the icy black waters of fear. I haven't got time for a deep sea dive, or the energy. This is the cowards way out, but it will have to do.

Depresjon. Angst. Mental Helse. Hva er det egentlig?

Likes

Comments