Jag har valt boken "101 Hisotriska misstag"
  1. Dom är om den första historien vilken är Eva som äter det förbjudna äpplet. Jag tycker det verkar intressant och lite roligt. Den historien tycker jag var intressant.
  2. Ja det gör jag. Jag tycker att det verkar intressant och det tycker jag just för att det är intressant att lära sig lite kuriosa i varje berättelse.
  3. Hittade inga ord som jag inte visste vad de betydde. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har tyckt att denna boken var rolig och spännande. Den händelse i boken som fångade min läsning mest tycker jag var när Markus blev kidnappad för att det var då boken vände och blev riktigt spännande enligt mig. Den karaktären som jag gillar mest är Nina för att hon verkar snäll och hon fortsätter vara sig själv även fast Lenita och hennes gäng vill få henne att vara som dom. En bok som jag verkligen rekommenderar. 

Likes

Comments

Hej! Nu har vi i klassen läst ungefär 70 sidor i boken och jag tycker den verkar rätt så kul hittills. Det jag gillar mest med boken är nog att den är så spännande och det gör verkligen att jag vill läsa vidare. Det handlar om fyra personer som heter Lenita, Nina, Markus och Teo. Alla går dom i samma klass och alla har sin roll i klassen. Lenita är den populära tjejen i klassen som alla "ser upp till". Nina är ny i klassen och man får läsa väldigt mycket om vad hon tänker kring allt i klassen. Teo är en stökig kille som struntar helt i skolan. Markus är Teos bästa kompis och han är tvärtemot Teo vad det gäller skola, han är duktig och gör alltid alla läxor i tid.

Bildresultat för prinsessan och mördaren

Likes

Comments

Böcker

Tjenare, jag heter Max och jag tycker det ska bli kul att börja med en bokblogg. På min fritid så spelar jag fotboll och är med vänner. Jag bor i Hovås som ligger i västra Göteborg. Här kommer jag skriva om en bok som heter Prinsessan och mördaren som vi jobbar med i svenskan på min skola som heter Fenestra Nya Hovås. Jag hoppas ni ska tycka att det ska bli lika kul som jag tycker med en bokblogg.

Likes

Comments