Header

Hej alla trogna följare!

Denna vecka har varit otroligt stimulerande. Jag har äntligen kommit fram till vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag ska ut och resa, precis som alla andra men med andra mål. Jag och Oskar Roth har diskuterat lite och just nu ser det ut som vi ska åka till Sydostasien, Australien och Sydamerika. resevägen är inte bestämd än men det känns skönt att ha något att sträva efter​. 

Men för att kunna resa behövs pengar och det är där jag hade tänkt att börja. Så nu ska jag söka jobb.

Ses nästa gång! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​​

Sälens myter, korta backar dåligt med snö och många nybörjare. Backarna är lite korta men annars slog sälen hål på myterna. 

Nybörjare fanns inte på skidprovarhelgen som det annars alltid brukar göra i backen. Tempot i backen är högt och det finns otroligt många skidor att prova. Trevligt umgänge och väldigt mysigt.

Man kan väl säga att jag lever livet! 

Likes

Comments

​Ja, vad händer egentligen? En snabb sammanfattning är, ALLT. Låter väldigt dramatiskt men känslan inombords just nu är renodlad stress.

Jag ogillar att använda ordet stress för jag har tidigare inte upplevt stress utan då istället kallat det dålig planering eller liknande.

Men nu står jag här med plugg upp till öronen och det är inte en känsla som jag uppskattar. Längtar tills jag får släppa känslan och vara lika bekymmerslös som jag är på bilderna.

Sov gott! ( medan jag pluggar )

Likes

Comments

Hallå eller!

Jag heter Max Larsson och närmar mig slutet av 3:an med bara ett halvår kvar på gymnasiet och som en kändis i Linköping en gång sa "Ambivalensen flödar". Jag har inte en aning om vad jag vill göra när jag går ut gymnasiet eller med resten av mitt liv. Självklart vill jag precis som alla andra ut och resa och få lite jobberfarenhet men var, hur och med vilka? Det finns många frågor och jag har hört att det underlättar om man skriver ner sina tankar i form av en blogg. So here it goes..Likes

Comments