Idag är det tredje dagen på lovet eller första om man inte räknar med helgen. Jag har faktiskt hunnit göra lite roliga saker i början på lovet men nu har jag ingen aning om vad jag ska göra då jag är ensam typ. Jag antar att jag ska fira halloween med nån rolig person om hen vill, köpa nya vinterskor och lite sådant då jag fick en peakjacka för 3500 spänn. Samtidigt som jag haft fett kul så har jag bråkat med en person som jag verkligen inte vill bråka med egentligen då jag tycker om personen fett mycket men när hen är elak så orkar jag bah inte låtsas vara glad utan blir riktigt elak tillbaka istället. Det är typ 1000e gången vi bråkar men den här gången är jag faktiskt sur på riktigt och tror inte att jag kommer bli glad igen om inte personen skärper till sig för då skärper jag också till mej.... Jag vill verkligen inte bråka men nu är det så att jag önskar hen all olycka i världen om jag inte får ett riktigt förlåt. Iallafall ska jag berätta hur bråket började, jag har kännt den här personen i typ 2 år och hen har varit fett elak mot mej och försökt trigga upp mej många gånger förr men jag har alltid varit snäll tillbaka och försökt vara vän men nu senaste månaderna har jag blivit riktigt elak tillbaka och retats tillbaka och igår så började vi snacka om saker och ting men vi kom ingen stans förutom att båda blev sura på varandra och personen började blanda in andra i bråket också även fast jag tyckte bara vi skulle ta hand om det, sen säger hen att hen aldrig vill se mej mer och att jag ska låta hen vara istället för att reda ut det en gång för alla för jag har svårt att släppa mina "vänner" men vi ska snacka på torsdag så vi får se hur det blir, önska mej lycka till hörrni! Btw vill jag säga att jag hoppas personen inser att jag verkligen inte vill bråka egentligen utan vill bah ha respekt av mina vänner!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjäna alla käppkineser på bloggen idag har jag varit på köpis för att köpa skor och jacka men med istället kom jag hem med ett par gröna byxor och en tröja. Jag åt lunch på Ikea och träffade en halv miljard människor som jag känner sen kom jag hen och åt tacos, efter det gick jag och la mej för jag är nästan jämt trött nuförtiden. Nu är jag med Pernilla och vi sitter å snackar och har gått lite på byn sen imorgon blire en ny vecka, vi syns hörrni!😘

Likes

Comments

Tjäna ungar och gamlingar, detta är mitt första blogginlägg och tänkte bara berätta att jag kommer skriva lite om vas jag gör, personliga åsikter & lite roliga saker här på bloggen...Iallafall så ska jag sova för hsr sett 2 hockeymatcher, varit på öppethus inför mitt gymnasieval och hängt mä vänner hela dagen samt att jag ätit skräpmat 3 gånger så nu är jag helt spyfärdig. Här nedanför ser ni några kort från dagen. Vi syns hörrni!

Likes

Comments