Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge!

​​Det har varit några år nu sedan serien helt plötsligt skulle avslutas. Men efter några år nu igen så har skaparn Tim Kring dragit igång den efterlängtade Fantasy serien Heroes Reborn igen! 

serien på gick innan mellan 2006 - 2010 och där sista avsnittet avslutades med att det skulle komma en säsong 5, men någonting sådant dök aldrig upp. Serien hade en stor mängd besvikna fans och tittare. Men nu är dem tillbaka igen, men dock inte med alla som varit med innan i serien. 

En som är huvud person i serien nu & även förr är ju den fantastiska Noah Bennet. Innan jobbade han för ¨Primatech¨där dom försökte samla ihop alla med övernaturliga krafter för en säkrare planet. Men efter att mänskligheten fått reda på det finns övernaturliga omkring dom så har dem blivit först fruktade och sedan välkomnande. Men det finns alltid de som inte klarar av att det finns dom som är annorlunda, och jakten på de övernaturliga är igång igen! 

För er som inte sätt första säsongen så rekommenderar jag er att se den först, det är otroligt bra och intressant. Sedan kommer det finnas många kända ansikten som man kommer att känna igen! 

IMDB 7,4 - Heroes Reborn ​(Nya)

IMDB  7,7 - Heroes ​(gamla)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Limitless filmen som gjordes till en serie!

För dom som inte sett filmen Limitless med
Bradley Cooper så kan jag tipsa er om denna film!
Väldigt intressant där filmen handlar om att vi människor inte använder inte hela hjärnan igenom livet. Att vi ser och gör saker som kanske inte läggs på minnet. Saker vi inte tänker på, utan att ens veta om det.
Men tänk då om du kunde komma ihåg just ALLT du sett hört och läst om igenom hela ditt liv!
Filmen handlar om Eddie Moore där allt i hans liv inte alltid går som han tänkt eller vill. Han får då tag i drogen NZT som får dig att kunna använda 100% av din hjärna. Vilket gör dig väldigt värdefull.

Men ur denna fantastiska film har dom nu gjort en serie som bygger vidare på filmen. Serien är helt fantastisk och väldigt intressant!
Det har nu släppts 4 avsnitt av den och jag gillar denna serie grymt mycket!

IMDB 8,2

Likes

Comments

​Blackish får mig att önska att jag var vore svart!

Komedi

Anthony Anderson​ ska uppfostra sin familj hur man ska vara en stolt svart människa och vilket ansvar det innebär. Blev så glad över att det skulle bli en säsong till av denna serie! Finns alldeles för få serier som denna! Stark rekommendation! 

IMDB 6,9

Likes

Comments

En helt ny serie!

Mystisk, Drama, Thriller

Mitt på Time square ligger det en väska där det står på väskan ¨ring FBI¨. Det visar sig att det ligger en kvinna i väskan täckt av tatueringar över hela kroppen, en kvinna som inte har några minnen från livet innan hon hamnade i väskan. Hennes kropp visar sig vara en typ av karta för att ta reda på vem hon är, eller vad är det som hennes tatueringar visar FBI.

Serien är otroligt spännande och väl planerad. Man står i skuggan hela tiden och man vill veta mer om varje tatuering!

IMDB 8,0

Likes

Comments

Såg filmen San Andreas igår kväll, och jag tycker som alltid med alla katastrof filmer att det blir alldeles för mycket. Jag är inget super fan av denna kategori av filmer. Men det var ett antal bra skådisar med i denna rulle vilket gjorde det lite små lockande.
Dwayne Johnson (medverkat i Fast & Furious 6 & 7)
Carla Gugino (medverkat i spy kids 1&2)
Alexandra Daddario (medverkat i serien True Detective och Percy Jackson & kampen om åskviggen)
Colton Haynes (medverkat i Serien Arrow och Teen Wolf)

Filmen handlar om en jordbävning som skakar hela Kalifornien där människorna kämpar för sina liv för att ta sig till säkerhet! Huvudkaraktären som spelas av Dwayne Johnson jobbar som helikopter räddare, och med katastrofen som är så får han nyttja av sina arbetskunskaper och ska försöka att rädda sin familj.


IMDB 6,2

Likes

Comments

Medans det nu blir mörkare och kallare kommer även en bra period av året. Dem flesta Amerikanska serierna startar upp nu igen. Vilket innebär att det kommer bli många fina vardagskvällar med bra serier.

Efter ett halv års väntan så är veckan äntligen här!


Måndag - Last Man On Earth

Komedi

Två år efter att ett virus inprincip utplånat hela mänskligheten så finns det ett få tal överlevande kvar, men vart finns dem? I denna serie handlar det om Phil Miller (Bilden längst till höger) och hans liv i ensamhet. Han kan göra vad han vill när han vill och vem har inte lekt med den tanken i huvudet någon gång?

Finner denna serie helt fantastiskt rolig!

Vad skulle du göra om du var ensam kvar på jorden? 🇺🇸

IMDB 7,5

Onsdag - The Flash

Action, äventyr, Drama

Vi följer den supersnabba Barry Allen (The Flash till vänster av bilderna) och hans team när det jagar efter skurkar som använder sina krafter för dåliga anledningar. I slutet på förra säsongen springer Barry så snabbt, att han springer tillbaka i tiden för att förhindra pesonen som mördade hans mamma. Kosekvenserna av att göra detta så öppnades en portal överstaden Central City som tar med nya problem till staden.

Ska bli spännande att följa de nya karaktärer som anländer! ⚡

IMDB 8,3

Torsdag - Supernatural

Drama, Fantasy, skräck

Bröderna Sam & Dean Winchester (Andra bilden till vänster) är fortfarande på jakt efter rättvisan för mänskligheten. Ett bröderskap utan dess like gör dem absolut vad som helst för att rädda varandras själar.

Kriget mellan Änglar & Demoner är i full gång, jakten efter att bli den störste härskaren över jorden är på spel. Sam & Dean använder sig av både Änglar & Demoner för att besegra det övernaturliga, men med ett problem löst kommer ofta ohyggliga kosekvenser.

Det jag tycker har varit bra med serien är att den ofta berättar om olika sorters myter vi själva pratar om idag. Så som , Spöken, Vampyrer, Demoner, Änglar, Gudar, vilket gör det mer intressant att titta på och följa. Sedan kärleken mellan bröderna och deras charmiga sidor är alltid roligt att se! Måste vara den bästa syskon relationen i serievärlden! 👼👿

IMDB 8,6

Torsdag - Arrow

Action, Äventyr, kriminalitet

Serien handlar om Oliver Queen (Bild nr3 från vänster) son är son till en mångmiljonär. Efter en resa till havs så sjunker båten och alla där hemma får beskedet att alla på båten dog. 5 år senare visar det sig att Oliver Queen fortfarande lever. När han väl kommer hem är han inte den bortskämda Oliver som edgång var. Han kommer hem med ett mål och det är att rädda hans stad från alla ¨bad guys¨som försöker förstöra den.

Det som fångade mig direkt i början var ju att serien i sig var ganska mörk. den startade upp lite som Batman Begins, man följer hur han utvecklas och när han tränar för att bli den han blev. Som tittare kan jag tänka mig att det är väldigt inspirerande att försöka klara av det han gör när han tränar.Och där med fångar deras uppmärksamhet. Sen tycker jag givetvis att hans ¨crew¨är för härliga allihopa!

jag har suttit limmad i denna serier sedan avsnitt 1, och tror inte att det kommer att förändras! 🎯

IMDB 8,1

Likes

Comments