Hej idag tänkte jag sammanfatta vad jag har gjort den här terminen. Här åvanför har jag vad jag hann med på identitet. Det är en kille som åker snowboard och en moppe. Det ska representera vad jag gillar att göra. Jag hann dock inte färdigt med detta projektet. Jag använde konsten att teckna. Jag blev inte så jättenöjd med denna men jag gjorde något iallafall.

detta är projekt motsatser. Den hör velade jag mycket med också vilket jag förlorade mycket tid på. Först skulle jag göra en bonde som motsats till en president men det gick ingen bra så jag gjorde osams bin Laden istället. Motsatsen är ju då att Abraham Lincoln som var en amerikansk president följde lagen medan Osama Bin Laden som var en terrorist inte följde lagen alls. Här använde jag mig av kollage som arbetssätt. Den här blev jag ändå rätt nöjd med faktist.

Jag vet inte riktigt varför jag valde samma teknik på dessa två arbeten som jag har berättat om nu. Jag har inte så jättestor fantasi och kreativitet.

Sisst men inte minst så har vi detta projektet som var drömmar. Jag började med att måla mitt ansikte i Frankrikes flagga eftersom det precis hade varit en terrorattack i Frankrike. Efter det tog jag en bild med Hugo Engström då vi skulle se lite ledsna ut eftersom den här hendelsen inte var särskilt rolig. Jag var ändå inte riktigt nöjd med bilden så jag lade in bilden på Photoshop och skrev pray for Paris i mitten av bilden i Frankrikes färger. Varför detta är just drömmar är för att jag drömmer om en värld som inte har terrorattacker i sig eftersom de är hemska.

I detta projetet använde jag mig av kritor/ vattenfärg för att måla ansiktet. Sedan använde jag Photoshop för att göra texten i mitten. Jag blev faktist väldigt nöjd med den här.

Om jag fick göra om allt hade jag nog lagt ner all den här tiden på ett projekt som var lite större. Eller så hade jag kanske tänkt lite mer på min fritid på vad jag skulle kunna göra och inte bara tänka på lektionen. Jag känner mig inte så jättenöjd över vad jag har gjort den här terminen. Eftersom det var väldigt enkla projekt då jag nästan bara använde blyertspenna och färgpennor.

Tack så mycket för den här terminen. Hej då.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena tjena.

Idag blev jag klar med uppgiften drömmar.

Så här blev det.


​Jag tyckte det blev bra. Det var lite klurigt hur man gjorde i Photoshop men det löste sig, det var inte så svårt igentligen. 

Jag hann dock inte göra något på mina andra uppgifter men det får jag göra på måndag.

Hej då.

Likes

Comments

Hej hej!

Idag blev jag nästan klar med mitt arbete med motsatser, den behöver bara färgläggas. Jag har tyvärr ingen bild på den just nu men det blir det nästa gång.

Jag började med det tredje och sissta arbetet drömmar.

Här är en bild.

Jag tänkte skriva pray for Paris i mitten. Vad jag vill få fram med detta arbetet och varför det är på just drömmar, är att jag drömmer för att sånt här aldrig ska hända och ingen försänar det.

Det var det jag hade att säga för idag tack och hej då.

Likes

Comments

Hej idag fick vi börja med en skrivuppgift. Den ska handla om en känd konstnär, jag valde Vincent van Gogh.

Hör är det jag hann skriva idag.


Vincent Willem van Gogh
Fakta om Vincent


Vincent föddes år 1853 i Zundert i Noord-Brabant i Nederländerna.

Hans pappa hette Theodurus van Gogh och var en präst, hans mamma hette Anna Cornelia Carbentus. Han hade även en syster, Elizabeth du Quesne-van Gogh. När Vincent gick ut skolan 1868 i Zundert började han direkt på en ny internatskola i Zevenbergen, därefter gick han till en protestantisk skola i Tilburg.

Vincent var en världsfrånvänd och butter unge som bara gillade att gå på upptäcktsfärder i skogen och samla växter, djur och fågelbon.

Han blev anställd den 30 juli 1868 till en självständig underavdelning ( filial ) till företaget Goupil & co i Haag. 1873 flyttade han till London för att jobba på Goupils kontor.

Han blev förälskad i en kvinna vid namn Ursula, men två år senare gick de skilda vägar då Ursula inte ville gifta sig med Vincent. Han hamnade då i en långvarig depression. Pågrund av detta blev han förflyttad till Goupils huvudkontor i Paris, men senare det året flyttade han tillbaka till London.

1876 blev han sparkad från Goupils. Han blev då en extralärare i Ramsgate i Englad och hjälppredikant vid Jones metodistskola.

Ett år senare flyttade han tillbaka till Holland för att jobba i en bokhandel. Hans fader sa att han skulle bli präst vilket Vincent tyckte var en bra idé. Så han flyttade till Amsterdam för att plugga, men 14 månader senare hoppade han av för att han tyckte det var för LP glimt och han hade inget tålamod.

Likes

Comments

Hej!

Idag målade jag en motsats till min Abraham Lincoln teckning men den var inte bra, det var ingen bra motsats heller. Så jag ska göra en annan. Eftersom Abraham Lincoln var en president var han tvungen att hålla i regler och då skulle en bra motsats vara en terrorist, därför gör jag Usama Bin Laden eftersom han inte håller i regler.

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Tack för idag.

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag kommit längre på identitet projektet. Det går framåt tycker jag.

Jag har en likadan av dessa hemma, så detta är ett av mina intressen. 

Tack för idag.

Likes

Comments

Hej det är som rubriken säger mitt första inlägg. Bilderna till vänster är till projektet "identitet". det är en moppe och en person som åker snowboard. bilden till höger är till projektet "motsater", det är Abraham Lincoln som president. Jag tänkte göra en bonde som min motsats till detta, men det kan bli något annat.

Jag tycker det går framåt men jag känner att jag har lite tidspress på mig.

Det var det jag hade att säga för den här gången hej då.

Likes

Comments