Tipspromenad med aktiviteter

Det brukar falla på min lott att fixa lekar till olika fester.. Det känns som varje gång uppfinner jag hjulet.. Så nu tänkte jag faktiskt börja samla på mig lite olika lekar och delge dem här på bloggen så fler kan ta hjälp av dem..

I fredags på släktgolfen hade vi tipspromenad.. En tipspromenad som slutar med aktiviteter som facit.. Så först går man tipspromenaden och gissar sin rad.. När alla gått rundan är det dags att rätta.. Då genomför man olika aktiviteter så ser man vem som lyckades gissa rätt…

Frågorna vi hade i fredags var som följer:

1 Vem blir full först? (1 X 2 med namn på deltagare)

Leken går ut på att fylla en plastmugg snabbast med hjälp av ett shotglas.

2 vem blir befruktad?

Här gäller det att fånga rätt frukt snabbast. Tex säger lekledaren äpple. Den som snabbast tar äpplet vinner den omgången.

3 Vem ligger först?

Här ska man snabbast lägga klart sitt pussel.

4 Vem är störst i käften?

Vem kan få plats med flest marshmallows i munnen?

Detta inlägg har flyttats. För att läsa hela klicka HÄR

Vill du ha fler tips på aktiviteter utifrån egenskaper så kan jag rekommendera mitt inlägg där jag tipsar om lekar till möhippan. Jag har även en tipspromenad som är lämplig för barn.

tipspromenad aktiviteter

Gillar

Kommentarer

Veronica
,
Hej. Jag har hittat din blogg och användt mig av denna lek med tipspromenad med aktiviteter. Undra nu om du har fler tips på vuxenlekar på fest? eller om du har några andra tips man kan ha på denna tipspromenad ? Älskar denna lek och en var mycket uppskattad sist. Hälsningar Veronica
maxarna
maxarna,
Hejsan
Vad roligt att du uppskattade min tipspromenad. Jag har en kategori där jag lagt ut några lekar som kan vara roliga att ha på festen. Jag kommer att fylla på den efter hand. Sitter just nu och filar på nya lekar till en kommande släkt fest.

Här hittar du lite olika lekar: http://nouw.com/maxarna/category/lekar-till-festen
nouw.com/maxarna
Lovisa
,
Hej
Ska ha 30 års fest å tagit några idéer från dina lekar...du har inte mer förslag om aktiviter man kan ha som tävling? Eller vet du om de finns nån mer sida man kan kolla på / Lovisa
maxarna
maxarna,
Vad roligt att du har hittat min sida och fått lite tips. Jag antar att du kollat i kategorin "Lekar till festen" (http://nouw.com/maxarna/category/lekar-till-festen ) Där finns lite fler tips. Jag håller på att skriva ihop lite fler roliga tävlingar som passar festen. De läggs i samma kategori så håll utkik. =)
nouw.com/maxarna

Liknande inlägg