Sol vind och vatten

Vad gjorde jag och Elin när Isabell var på sitt äventyr? Jo vi har varit med Elins kompis på badet här i Anderslöv med typ halva Trelleborg.. Man kan ju fråga sig var ortsbefolkningen är för det var minsann inte många vi kände på badet varken idag eller igår.. Några kända ansikten men främst är det utombys..

Att Elin kan bada är något som är säkert.. Denna unge befinner sig mer under vattnet än över.. Hon dyker och leker för fullt och älskar verkligen att simma rundor.

Det var ett evigt springande mellan den stora och lilla poolen.. Det är perfekt som vuxen att sitta på kanten och ändå hålla koll.. Då och då tog även jag ett dopp såklart men jag är inte riktigt den som ligger i en lång stund..

Då och då måste man dock komma upp och fika lite.. Vi hade både fika med oss samt att vi köpte en glass att svalka oss med. Ibland får man lyxa till det.. ;P

Vi hann vara komma hem från badet när Linus och Lykke kom hit.. En skön kväll med lek och god mat.. Ja jag tänker inte ens säga det.. Men jo jag gör det.. Bästa sommaren på LÄNGE!!!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh vilken härlig dag
nouw.com/sweetwords
maxarna
maxarna,