Rabatter till Liseberg

Rabatter på inträde och åkpass Liseberg

//Uppdaterat 2018-06-01//

Till pingst är det dags för den årliga Släktgolfen igen.. Tjohoo.. Denna gång är det uppe i Kungälv vilket bjuder in till ett besök till Liseberg.. Min jakt på rabatter och gratisbiljetter till Liseberg har därför startat. Det var dock lättare sagt än gjort. Det verkar inte finnas så många rabatter på justinträde och 1 dags biljetter, som jag är ute efter. Men jag tänkte dela med mig av några av de rabatter jag har hittat.

Rabatter till Liseberg

Genom att handla på Lisebergs egen sida får du lite rabatt på priserna. Du kan även köpa paketpris med både inträde och åkband.

1 dagars entré med Stora åkbandet kostar 455 kr då ingår även Express Pass*. Detta är hela 10 kr billigare än att köpa inträde och pass var för sig.

2 dagars entré med Stora åkbandet kostar 640 kr då ingår även Express Pass. Detta är mycket mer fördelaktigt men det är ju bara om man ska vara där två dagar. Med detta sparar du 290 kr

Är du medlem hos Coop.se kan du köpa 2 dagars ännu billigare.

  • 2-dagars Stora Åkpasset för 365 kr ( 565 kr ord.pris) eller
  • 2-dagars Lilla Åkpasset för 240 kr (360 kr ord.pris)

Som Coopmedlem kan du dessutom byta ut poäng mot gratis entré och åkpass.

  • Entré 10.000 poäng
  • Lilla passet 25.000 poäng
  • Stora passet 385.000 poäng
  • Lisebergskortet 28.000 poäng

Med Göteborgskortet (som kostar 395 kr) får du gratis inträde till Liseberg. Dessutom gäller det på andra inträden och fria resor med spårvagn och bussar. Men att skaffa det enbart i syfte för inträde är det inte värt det. Såklart.

Ska du besöka Liseberg och planerar att boka boende samtidigt så finns det ett erbjudanden som kan vara prisvärt.

Med Barnsemesterkortet (30 kr för kortet) kan du boka två hotellnätter inkl frukost och gratis entré till Liseberg samt Universum för 2 vuxna och 2 barn för 2785 kr. Ordinarie pris 4195 kr.

* Express Pass är en biljett till gräddfilen. Du kan välja tre olika attraktioner som du får lov att gå förbi hela kön. Det gäller en gång per attraktion. Detta pass får du endast när du handlar dina biljetter online.

#rabattertillliseberg #gratistips #rabatter #Liseberg

Gillar

Liknande inlägg