Nya underlägg - Fina att fota men inte mer?

Jag har varit på jakt efter nya underlägg till köket då de vi hade var så svåra att göra rena efter en måltid. Jag ville ha avtorkningsbara och gärna lite högre modell. Jag har haft lite Svenskt Tenn som inspiration men ändå inte hittat precis den jag vill ha i Svenskt Tenn så jag har sökt i olika nätbutiker..

Till slut tipsade Helena mig om Dukatbord.se som hade några i den stilen jag önskade.. Jag ville ju såklart ha underlägg med rosa toner till köket. Men fastnade även för ett annat par som var grå. . De funderar jag på att ha i vardagsrummet.. Men jag började med att köpa till köket då dessa var på rea..

Frågan är bara hur hållbarheten är.. De består av kork på baksidan och ovansidan känns typ som mattpapper fast det står i beskrivningen att den är laminerad och gjort för att lätt kunna torka av med fuktig trasa... Jag är lite rädd att de inte tål vatten så bra.. Livet med barn betyder att man spiller en hel del..

Daniels kommentar: Ja de kanske gör sig på bild men kanske inte mycket mer än så..

Det återstår att se

Eller så överträffar de våra förväntningar och jag beställer även den grå till vardagsrummet.. ;P

För visst gör de sig i köket.. (och ja jag har sett att den ligger upp och ner på bilden...) Och de är lite stora för att få plats på vårt bord så som vi dukar men det är så vi sitter så det är inte så mycket att göra åt.

Gillar

Kommentarer