Kort men hård vecka..

Alla pratar om att det är så skönt för att det är en kort vecka denna vecka. Men jag kan inte hålla med.. Visst är det en kort vecka men jag har mer jobb än jag brukar.. Jag "jobbar" faktiskt 3 av 3 dagar.. Det är ovanligt.. Bara som idag. Att lämna Elin på förskolan och sen köra till jobbet.. En måndag.. Usch så fel.. Måndagar är ju vår dag!!

Men idag hade vi handledning så jag fick ändra lite i vårt schema.. Handledning gick bra men hade nog hoppats på lite mer.. Men men..
Vi passade även på att sitta ute i skenet på skolgården.. Så mysigt att träffa eleverna.. Idag träffade jag till och med en gammal elev som jag hade på högstadiet.. Jag insåg snabbt att jag är ganska gammal när han sa att han tog studenten för två år sedan.. Ja jag säger då det.. Tiden går fort när man har roligt.

När jag kom hem från jobbet och hämtat barnen här och där var det skönt att komma hem till ett dukat bord.. Snabbt i med maten och iväg på nästa aktivitet.. Elins gympa.. Veckans höjdpunkt för Elin.. Min timme av tristess..

[video src="http://www.maxarna.com/wp-content/uploads/2018/05/VID_33481013_105739_994.mp4" class="size-full"]

Nu är barnen i säng och jag sitter ute på trädäcket och njuter av lugnet och fågelkvitter. Så rogivande och välbehövligt..

I morgon ska jag flyga till Stockholm över dagen. Ska bli spännande att se Manillaskolans nya lokaler. Ja även allt annat jag kommer få vara med om.

Onsdag är min vanliga "jobbdag" så där är det som vanligt. Men efter jobbet ska vi fira min mormor som fyller 90 år..

Trevlig kväll..

Gillar

Kommentarer

Åh så fint att få träffa en gammal elev, kände precis hur jag saknar min gamla klass. De börjar sexan till hösten. Finaste klassen 😊
www.saramadeleine.se
Netti Starby,
Hoppas att du hinner njuta lite i Stockholm och ha en bra resa! 😃 Kramis
starbys.se
Miss Jennifer,
Skönt och härligt att komma hem till dukat bord 😃
missjennifer.se
Tina Hägglund,
Härligt att få ta det lite lugnt när barnen somnat hopps du får en fin dag i Stockholm
nouw.com/tinahagglund
Hauffman,
Kul att få åka så i jobbet. Det har alltid varit en dröm här kraven är inte så höga 😉
annahauffman.vimedbarn.se
maxarna
,
Min första klass går ut 10:an i år.. Det känns. De flesta av dem hade jag även på förskolan.. Speciell känsla
maxarna
,
Nja blev inte så mycket njutit i stockholm blev mest tur och retur
maxarna
,
Absolut
maxarna
,
Tack du!!
maxarna
,
Jag gillar också det faktiskt. Men är för att jag inte reser så ofta även om det är tätt i maj.. 4 resor inom jobbet bara i maj.

Liknande inlägg