Klumpen blev till lycka

Jag är nog ganska känslig av mig när det kommer till uppvaktning och födelsedagar.. Jag tycker att det är viktigt att de uppmärksammas ordentligt… Oavsett om det handlar om min egen eller någon annans födelsedag så är den viktig för mig..

Jag har fortfarande inte riktigt förlåtit förskolan för att de inte firade Elins 2 års dag.. 🙈🙈 Men men jag låter det gå för denna gång men tänker vara hårdare kommande åren.. Hon ska inte bli lidande för att hon fyller år tidigt på sommaren.. Nå ja.

I morse när jag lämnade Isabell på förskolan (ja även Elin för den petiga) så fick jag en klump i magen redan utanför förskolan.. Flaggan som alltid hänger ute vid födelsedagar hänge inte ute. Ingen text på tavlan i hallen som brukligt.. Jag sa inget utan gjorde som vanligt och Isabell var förväntansfull över att möta pedagogerna och sina kompisar.. Inne på avdelningen fanns ingen fröken från hennes avdelning så ingen visste ju att Isabell fyllde år.. Vi pratade en stund och rätt som det var så kom bästa pedagogen med kalsfix i högsta hugg och berättade att hon precis hängt ut flaggan samtidigt som hon gav Isabell den stora grattiskramen. Tillsammans hängde de ut genom fönstret för att skåda flaggan och jag blev bara så lugn och glad..

Självklart kom de ihåg att fira henne.. Inte bara en gång utan två gånger.. En gång på avdelningen och en gång i femårsgruppen..

Så den stressade mammans hjärta kunde lugnt köra till jobbet och sen hämta en lycklig flicka på eftermiddagen.. All oro i onödan men jag är nog känlig som sagt..

Tror Isabell har haft mycket spänningar i kroppen för hon somnade rekordsnabbt ikväll.. Det var många månader sen det gick så fort.. Förra året kanske. 😜

Tusen tack till alla er som på ett eller annat sätt uppmärksammat Isabells födelsedag.. Det värmer våra hjärtan. 💗

Gillar

Kommentarer

minskatt,
Så skönt att de inte missat men de hände tyvärr den bästa när de inte på på ens egen avd! Då får pedagogerna info att glöm inte flaggan imorn för den är så viktig när födelsedagsbarnet kommer på morgonen!! Har sagt att de glömde Elin? Frank blev glömd i somras o de gör verkligen ont i en som mamma!! Skönt hon blev rejält firad sen!!
nouw.com/minskatt
erikaalex,
Mina har aldrig blivit firade vad jag vet.. Millen fyller ju under semestern och Nathalie under julle. Novalie kommer också fylla under semestern så hon lär inte heller bli det
nouw.com/erikaalex
maxarna,
Ja självklart har jag förståelse för det.. Å de höll på att fixa när vi kom så de hade inte glömt.. Med Elin så firade de alla sommarbarn när Elin redan gått på sommarledigt. Å det kändes knasigt att fira henne i september. Nu när hon är så liten så bry hon sig inte men nästa år får de inte hoppa över henne.
nouw.com/maxarna
maxarna,
Va är det sant.. Usch va dåligt!! Det hade jag tagit upp med personalen.. Även sommar/julbarn ville bli firade.. Det är ju egentligen som om fyller år på en lör el söndag..
nouw.com/maxarna

Liknande inlägg