Klump och orkeslös

Idag har inte varit någon bra dag.. Det började redan i morse då en viss oro har pyrt i mig men efter ett samtal lättade det någon men har ändå legat som grund för hela dagen.. Energin kändes som bortblåst.. Jag har varit sur, irriterad och helt matt mer eller mindre hela dagen.. Små saker har blivit jättestora..

Bilar som står i vägen när jag ska köra.. Regnet som piskar kinderna när jag är ute.. Kallt som F på jobbet.. Ja men som ni förstår små saker som irriterar.. Jag har massa obesvarade mail och sms men jag har ingen ork att svara.. Så väntar du svar så vet du varför..

Inte nog med det men när jag satt i ett viktigt möte på jobbet ringer Daniel och säger att han fått jourjobb. Jaha barnen då??? Tur farmor ryckte ut som en räddare i nöden.. När jag kom hem var jag beredd att avleda Elin att vi inte skulle gympa idag men serru det gick inte för hon var redan supertaggad och ombytt när jag kom hem. Det var bara att köra bort till gympan. Speedad till tusen var hon..

Men sen var det sängen som gällde för flickorna och de somnade snabbt i våra sängar ikväll.. Man får ju passa på när pappan i huset jobbet. Jag tänkte faktiskt själv gå och lägga mig snart.

Men innan jag kan säga god natt så är det ju dagens bild som måste in i ett inlägg.. Å idag är det kallt.. Ute är det fruktansvärt kallt så en regnig bild där vi håller oss inomhus får representera dagens ord i min fotoutmaning #maxarnasfotoutmaning

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Fyy för såna dagar, skönt den är över och så hoppas jag din dag i morgon blir bra men innan dess önskar jag dig en god natts sömn.
nouw.com/lottashullerombuller