Goodiebag utan dess like

Innehåller affiliate-länkar

Är ni redo att se innehållet i goodiebagen som jag och @Evelaajnn fixade till årets bloggträff i Ullared??

Reod eller ej för här kommer det!!

Som ni ser så fanns det massa bra att ha saker i påsen/boxen så nu ska jag försöka dela upp det lite för er..

Elin är helt galen i Castus fruktstänger så när hon såg dem ville hon äta upp dem direkt så jag fick fota dem fort för att sedan lugna henne med en.. ;P Fruktstängerna innehåller varken konserveringsmedel eller tillsatt socker så ett nyttigt mellanmål helt enkelt.

Men det fanns även mer ätbart i påsen..

Varsamt saltade chips från Bjäre chips, Morgans chips från Gekås, My Boost Power drink och My reload Cashewnötter från Wellness Nutrition och Te från Mighty Leaf

I bokkategorin fanns det två st Pinoböcker (Sov gott Pino och Pino går på tivoli) Isabell som älskar att hjälpa till i köket har nu fått Bamses mellanmålsbok så vi kan bli inspirerade till goda mellanmål.. SkönaHem bidrog med lite inspirerande julläsning. Sist på bilden ser ni ett fotoalbum och en trägubbe från Barnparadiset. Det är något magiskt med denna trägubbe.. Mina barn bara älskar den och har redan lekt jättemycket med den. Lika väl som den är en fin inredningsdetalj i ett barnrum så bjuder den in till lek.

Även vi mammor kan behöva lite omvårdnad.. Libresse bjöd på två olika provpåsar och ett fint etui att förvara våra prover i. Ellen bidrog med en Intimate Cleansing foam som balanserar kroppens naturliga PH. Efter att ha fött barn kan det vara bra att träna bäckenbotten och från Belladot fick vi knipkulor och glidmedel.. Palackers från plackers. Plåster som tröstar från Tröstisar. Shampoo, balsam och tandkräm från Gekås. Vita Liberta bjöd på massa härliga skönhetsprodukter som brun utan sol och antiaging olja och lösnaglar..

De populära Design Letters melamin tallrik och mugg kommer från Babyshop

Färgglada strumpor som gör en glad kommer från Happysocks

När Isabell såg att vi fått Wikkistix blev hon superglad.. Hon älskar dessa.. Vill du veta mer om dem kan du läsa mitt tidigare inlägg om dem HÄR.

PlayMais är små byggbitar av majs som man med hjälp av vatten och lite fantasi kan skapa det mesta.. =) Det var Ekoleko som bidrog med denna pedagogiska leksak.

Till de riktigt små fanns det blöjor frånblöjbudet.. Det är en tjänst som levererar blöjorna direkt hem till din dörr.. Jag kan tänka mig om man bor i en lgh så är det smidigt att slippa bära hem skrymmande blöjor.. Thermoband från Everyday Solutions är ett band som ser till så att vällingen eller ersättningen inte är för varm när barnet ska dricka.. En jättebra produkt som jag tidigare testat och bloggat om HÄR

Även en söt liten elefantsnutte från Babyland kan gå hem hos de små..

En fin julgransdekoration frånButik Stilrent

Ännu en sak som Isabell jublade äver.. En ny gympapåse!!! Denna kommer från Jollyroom och är av märket Rema. Visste ni föresten att Rema är ett finskt företag som tillverkar miljövänliga och hållbara produkter och som i ett led i detta är att de tar tillvara på sina restprodukter och skapar nya produkter. Denna gympapåse är gjord av restprodukter från annan produktion.. Väldigt smart och härligt miljötänk tycker jag.

Goodiebagen innehöll inte mindre än tre posters.. WOW säger jag bara.. Den vänstra "I love you to the moon and back" kommer från Cirkusfabriken."Lammet" kommer från Littleones och "I som i Isabell" kommer från Jamabarn

Detta doftljus kommer är handgjort och kommer ifrån Jaijasdesign. Detta är bara ett provljus men kolla in hennes hemsida eller instagram så lovar jag dig att du inte kommer att bli besviken. Underbara ljus.

Smart Saker och Babyland erbjöd persentkort på 50 kr så där får det bli lite shopping.. Återkommer med vad när jag väl har shoppat.. =)

Vi har även fått biljetter till Lakritsmässan uppe i Stockholm i april men den har jag tyvärr ingen bild på.. Men det ska bli så kul att besöka den mässan.

Butik Stilrent och Lilla presentboden har båda bidragit med goodiebagpåsarna och det tackar vi för. Utan er hade vi inte kunnat presentera allt innehåll så fint.

​Tusen tack till alla sponsorer som gjorde detta möjligt!!!

#bloggbrudarontour #maxlaajn #castus # #babyland #babyshop #designletters #barnparadiset #batteriexperten #blöjbudet #bjärechips #cirkusfabriken #everydaysolutions #ekoleko #jaijasdesign #rema #jollyroom #lillapresentboden #wikkistix

Gillar

Kommentarer

Helena
,
Får man kopiera? Hahaha
maxarna
maxarna,
Använd du delar om du vill.. 👌😘
nouw.com/maxarna