En hjälpande hand

Jag vet inte hur många i min bekantskapskrets som har besökt Astrid Lindgrens Värld i sommar.. Mitt facebookflöde har svämmat över av delningar därifrån. Jag kan inte säga att jag avundas dem i denna värmen även om jag tycker det är riktigt roligt att besöka ALV. Vi har varit där två gånger sen Elin föddes så i känner oss nöjda för tillfället.

När vi har varit där så brukar de där små butikerna vara så roliga att besöka. Första gången vi var där var Isabell bara knappt 3 år och Elin nyfödd i vagn.. Vi tycker ändå att det är roligt med små minnen och speciellt därifrån.. Isabell fick då en handduk med Pippi på som ett litet minne.. Nästa gång vi åkte dit fick även Elin en handduk..

Men Isabell (ja även hennes mamma) ville även ha något hon inte fick.. Hon ville ha en stor Madicken rosett till håret. Jag tyckte det var onödigt eftersom hon hade så kort hår och att denna typ av rosett inte gör sig i kort hår.. Men Isabell har inte riktigt glömt rosetten utan då och då tagit upp ämnet och använder sina andra klämmor på samma sätt som man ska ha dessa.. Alltså där bak som en riktig Madicken.

Jag fick en idé att hon kunde få en sådan klämma när hon fyller år.. Men hur skulle jag då få tag på den?? Jag började ångra mig att jag inte bad nån av mina vänner som skulle dit.. Helt plötsligt var det tomt på delningar och besök i mitt flöde.

Men då plötsligt dök det upp en delning.. Mirre @sweetwords skulle dit med sin familj.. Denna härliga tjej är en tjej som jag lärt känna via våra bloggar men som vi utökat till att bli officiellt vänner via Facebook.. ;P Vi har aldrig träffats IRL men vi båda hoppas på en date nån gång.. Jag tror även våra flickor hade tyckt det vore roligt att leka tillsammans..

Jag kan ju även tipsa er om att läsa hennes blogg om ni inte har spanat in den tidigare.. Hon delar ljuvliga bilder på sin familj och natur men även små vardagsglimtar... En liten feelgoodblogg helt enkelt.. Lite glimtar från hennes blogg..

Men tillbaka till historien.. Jo jag såg då att hon skulle dit.. Min tanke väcktes igen.. Men vågade jag fråga henne om tjänsten? Jo men det tyckte jag ändå jag kunde.. Hon fick ju säga nej om hon ville.. ;P

Jag skickade iväg ett sms och fick snabbt svar att hon gärna fixade två rosetter till mig.. Jag är så tacksam för denna hjälpande hand. Det är ju egentligen inte så svårt att handla åt någon annan utan det är mer efterarbetet som jag tycker är lite smådrygt när man ska skicka det med posten sen.. Men hon var snabb med att få iväg rosetterna redan dagen efter och jag fick rosetterna dagen efter det.. Tänk att även Postnord kan ibland. ;P

Återigen Tack för att du fixade detta till mig men framför allt till Isabell. Nu kan hon få dessa fina rosetter när hon fyller år i september.

Gillar

Kommentarer

manellacentio
manellacentio,
Så fina rosetter 😍
nouw.com/manellacentio
maxarna
maxarna,
Visst är de.. Så sött på små flickor
nouw.com/maxarna
sweetwords
sweetwords,
Men OH så kreativt och fint blogginlägg och självklart hjälpte jag dig gärna. Domf ju urfina. Tack för detta fina blogginlägg så fint kraaaam
nouw.com/sweetwords
maxarna
maxarna,
Tack själv!!! Är så tacksam 💕
nouw.com/maxarna