En fredag hos Maxarna

Det är tur att Isabell inte har skolplikt än för idag hade jag henne hemma från skolan bara för att.. Vi ville vara hemma och mysa tillsammans.. Hon tycker det är lite orättvist att Elin får vara hemma måndagar och fredagar men hon måste till skolan.. Å egentligen måste hon inte trots att både jag och hennes pedagoger ser att hon är där varje dag. Men ibland får man lyxa till det..
Jobba trots ledigt
Men bara för att man är ledig betyder inte det att man slipper alla plikter.. Nä minsann hon hade till uppgift att städa sitt rum. Denna gång hade hon tur för det var redan undanplockat men det ska dammas och dammsugas med.. Även Elin städade sitt rum. Jag fick ta resten av huset.. En rättvis fördelning..

Men lite roligt måste man ju också ha.. Så plikterna avslutades med mys i trädgården.. Poolen är ju framme så det blev ett dopp..
Ikväll hade Daniel planer med Måns och två grabbar till från byn.. Jag och Helena skulle sitta själva på vår kammare.. Det går ju inte så vi bestämde en date såklart… Tacos, lek och bubbel blev ingredienserna… Vi hamnade på vår uteplats och där blev vi sittandes.. Jag älskar vår uteplats!!! Har jag sagt det innan??

[video src="http://www.maxarna.com/wp-content/uploads/2018/05/VID_32370506_001219_586.mp4" class="size-full"]
Jag sitter faktiskt fortfarande ute.. Helena fick dock gå hem för Ebbe ville inte samarbeta riktigt.. Men jag och två sovande hjältar sitter kvar ute och njuter.. Isabell och Alicia sover gått i soffan..

Grabbarna från AWn roar sig med efterfest i garaget..

Jag får lite summerfeeling och jag gillar det.. Precis så här ska livet vara!!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg