Bortskämda unge får vad hon vill!!!!

Nu rann sanden ur mig.. Dagen har gått i ett som vanligt och jag råkade doppa rumpan på stolen.. Då känner man hur trött man egentligen är.. Varning sätt dig inte ner förrän kvällen är kommen.. Du kommer inte upp igen..

Vad har jag hittat på idag då?? Jo först var det träning som vanligt på gymmet efter att ha lämnat Isabell på skolan.. Igår var det så sjukt varmt i salen att mina ben badade i svettdroppar.. Jag har bara långa träningsbyxor men kände att det inte funkade.. Det blev för varmt helt enkelt.. Så i morse fick jag rota i Daniels garderob och tog hans träningsshorts istället.. Så mycket skönare..
Efter passet var det hem och duscha och ta med mig Elin ner till Trelleborg.. Passen var redo att hämtas.. En resa tur och retur igen..
Lite roligt att jämföra passen.. Nog händer det lite på fem år.. Isabell ser så stor ut tycker jag.. Jag är lika ung som vanligt..☺
Väl hemma igen blev det bara att äta lite lunch och sen hämta Isabell på skolan.. Sen körde vi till Malmö för att shoppa klänning till avslutningen.. För en gångs skull tänkte jag till och hade med mig en påse överblivna kläder.. Alltså 50 kr att handla för..
Sen började shoppingen.. Isabell den bortskämd ungen Fick tre klänningar och ett par sandaler.. Elin fick en klänning och jag en blus.. Ja jag säger då det.. Skämma bort barn är jag duktig på..

[caption width="2286"]
Denna klänning ska hon ha på avslutningen[/caption]

[caption width="3024"]
Denna klänning ska hon ha på midsommar..[/caption]

Jag tyckte även att hon skulle ha en jeansjacka men Isabell och jag har så olika smak när det kommer till kläder.. Hon avskyr kläder som sitter åt eller för löst.. Å det får inte vara trångt.. Förstår ni hur lätt det är...

Trötta efter all shopping återvände vi hem igen och här är vi nu... Dags att förbereda kvällen.. Tjingeling

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer,
Ja det är farligt att sätta sig ner innan man är klar 😋 Många gånger man gjort det felet hahaha
missjennifer.se

Liknande inlägg