Åter till huvudstaden

Då var det dags att flyga norrut igen.. Denna gång är det utvecklingsdagar med SACO som står på schemat.. Jag ser framemot två intressanta dagar där jag matas av massa matnyttig information.. Dessa dagar brukar vara jättebra och givande. Enda nackdelen i år är att det ligger lite sent i maj. Förra året var det första veckan i maj vilket betyder att körsbärsträden i Kungsträdgården stor i blom men nu är det tyvärr för sent för ett vackert besök. Snyft.
Jag vill ha en aha-upplevelse
Föra årets utvecklingsdagar hade en föreläsare som i inledningen av föreläsningen gick igenom vad vi önskade av föreläsningen. Alla fick säga en sak var. Jag önskade att jag ville få en Aha-upplevelse. Han hann knappt börja när jag utan att tänka på det fick en riktig aha-upplevelse där jag till och med utbrister Aha! Lite komiskt! Men ALLAS önskemål tillgodosågs under föreläsningen.. Hur coolt är inte det.. Å då var det verkligen olika önskemål vi hade..

Min aha-upplevelse var faktiskt rätt rolig. När han visade sina slide så växlade han mellan olika bilder utan att vi märkte det. Jag satt d�� och funderade HUR han gör det.. Alltså jag la ner ganska mycket tankeverksamhet på det.. Men sen plötsligt berättade han hur han gjorde och jag utbrister Aha! Ni kan ju tänka er skratten som utbrast i rummet.. Så viktig aha-upplevelse fick jag.

Nu dags att lyfta.. ✈️

Gillar

Kommentarer

Lucy,
Jag önskar dig en trevlig resa. Du kommer få det fantastiskt. Skall själv ditt
www.mammahjartat.se
Lucy,
Jag önskar dig en trevlig resa. Du kommer få det fantastiskt. Skall själv dit
www.mammahjartat.se
Hauffman,
Synd att du missar blommorna, men kan trösta med att det gjorde även jag. Men EN dag föreläsningar med aha-upplevelser har en tendens att vara intressanta och bra föreläsningar. Kul!! Hoppas det blir av samma kaliber denna gången!
annahauffman.vimedbarn.se
Hoppas du får det jättetrevligt där 😃.
www.saramadeleine.se
maxarna
,
Tack.. det har börjat bra iaf
maxarna
,
Tack.. jaså då kanske vi ses.. eller inte.. ☺️
maxarna
,
Åå så typiskt.. ska be dem lägga dagarna tidigare nästa år..
maxarna
,
Tack du.. Det har börjat bra iaf..
Netti Starby,
Vad tråkigt att du missar körsbärsträden men hoppas att du får en bra resa med många bra föreläsningar! 😃 Kramis
starbys.se
maxarna
,
Jag hade en jättebra resa trots allt.. =)