Tja!

Idag så har jag varit i skolan o de va väl okej, slutade halv tre o kom hem o tränade. Men helgen då, Jag va ju o spela cup. Det gick väl sådär. Vi åkte dit halv 3 i fredags o kom dit runt halv 8 o då gick vi o packa upp o sen käka vi. Vi sov i ett klassrum på en gymnasieskola. 

På lördagen så hade vi 3 st matcher, Första spela vi ganska dåligt men de blev oavgjort 24-24. Andra matchen spelade vi bättre. Vi mötte ett lag från Stockholms trakten och de blev 7-7 - vi borde ha vunnit båda men vi slarvade. Sista matchen blev de förlust mot hemmalaget med 15-8, men de gjorde inget, de va den roligaste matchen för de va lerigt o de regna så skotten flög flera meter över mål o in på en annan plan :) Vi hade även sönder någons paraply med ett sånt skott. Sen efter sista matchen så hade vi några timmar fritid så vi drog o köpte godis, o sen så tog vi de bara lugnt. 

På söndagen så hade vi en match om final i b-slutspel o vi förlorade. Alla i laget blev besvikna för de va inte speciellt bra o vi borde ha vunnit. Så de va bara o packa ihop o dra sig hem. Men vi åkte inte ner för att vinna cupen, utan för att bli mer samspelta o att vi skulle lära känna varandra. De va nog allt om helgen så ni får hare gött ses!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Har nyss kommit hem från kungsbacka där cupen var. De va kul men det gick inte jättebra. De 2 första matcherna blev oavgjorda 24-24 och 7-7, tredje förlorade vi med typ 15-8. De va skit lerigt o det regna.Vi gick till b-slutspel och åkte ut efter första matchen. Kommer skriva ett längre inlägg imorgon för jag är skit trött. Hare bra!

Likes

Comments

Tja

Idag så har jag varit te kyrkan och gått på min sista gudstjänst så att jag kan bli konfirmerad. Det blir jag på söndag nästa vecka. Har inte gjort så mycket idag, har packat till imorgon när jag åker till Aranäs :) De ska bli riktigt nice att få åka dit med värmlandslaget! Kommer att va där hela helgen o vi har första matchen på lördag. Sen idag så har jag inget planerat så hare gött!Likes

Comments

Tja! Idag så har jag varit te Karlskoga och skaffat fotbollsskor för Aranäs open som är en utav Sveriges största utomhus handbolls cuper som jag ska till nästa vecka med värmlandslaget. Ser fram imot det som fan. O resten av dagen tänker jag inte göra ett piss. Hare bra!

Likes

Comments

Tja! Jag heter max och bor i storfors i Värmland. Jag gör den här bloggen i ett skolprojekt och det kommer att handla om handboll och vad som händer på min fritid..

Likes

Comments