Maja: som avslutning på födelsedagen

Trow back more than a week ago

I lördags på min födelsedag åkte jag och Emma upp till Stockholm för att gå på bio. Vi kom upp, solen sken, och vi hämtade ut biljetterna till filmen vi valt. "She's funny that way", som jag tyckte verkade kul enligt trailern. Sen gick vi iväg för att leta upp en Subway för att hinna äta något innan bion! Vi hittade en Subway några minuter bort, och killen i kassan var så skön! Skojade och drev med oss, precis sånna som behövs i sånna typer av jobb! Liksom hur kul är det att komma in till en restaurang där personerna i kassan är jätte otrevliga och tråkiga, man ba typ sorry att jag ville äta här.. 

Anyway! Vi beställde varsin sub, och satte oss i solen och åt. Sjukt gott, tänk att jag levde på Subway förra sommaren, Subway och snabbtåg. Nu är det inte Subway och inte snabbtåg haha! När vi ätit klart gick vi mot bion för att köpa popcorn och så! Sen kom vi in i biosalongen precis lagom till att reklamen var slut och filmen började. 

En summering snabbt av mitt betyg av filmen var att den var helt okej att titta på, trodde den skulle vara såå mycket bättre. Tyckte inte riktigt den hade någon handling.. Men men! Mysigt hade vi iallafall, länge sen jag träffade Emma, så det var mysigt! Perfekt avslut på min födelsedag!

  • Maja

Gillar

Kommentarer