Maja: skorna piffar upp hela outfiten

Innehåller affiliate-länkar

Nya vässkan jag och lillsis fått av våran storasyster! Så tacksam för den! Stella MCcarteny it is!

Åh invigde mina älskade UGGs idag! Sååå sköna! Passade på när jag kollat upp att det skulle vara sol idag. Vilket det varit, men ändå blött kvar på marken så var lite rädd att skita ner dom men de gick bra.

Här ser ni iallafall dagens outfit. Super skön och mysig outfit. Tycker UGGsen piffar upp hela outfiten! Love them. Väskan är ny btw! Jag och lillsis fick den av min storasyster Helene! Så snällt av henne, riktigt tacksam och blev såå glad. De är en Stella MCcartney väska, och jag älskar den med såå. SÅ snygg verkligen.

Det hann bli mörkt innan jag kom hem idag, trotts att jag kom hem runt 4 tiden??? Shit alltså vad fort det blir mörkt nu för tiden.. Anyway, det är därför bilderna blev lite kassa, såklart blir allt bättre med dagsljus. Men kände att jag ville fota denna outfit ändå så! 

Det är dessutom första advent nästa söndag, och endast 3 måndagar kvar till jullov. DE om något är skönt!! Vi kommer få extra långt jullov i år, så det ska bli skönt. Vi kommer fira jul hemma i Sverige i år så jag hoppas snön kommer snart. Vill hinna få lite julkänsla. Blir ju så mycket ljusare ute också när det är snö. Bara det inte är blask kan snö vara mysigt.

Btw så åkte jag på att bli sjuk i fredags, (fredag den 13e) jag som aldrig blir sjuk annars.. Frisknade ganska snabbt från feber, ont i hela kroppen osv till bara snorig och hes som 17. Asså kan knappt prata, låter som jag kommit i målbrottet ibland hahah. Hoppas de släpper snart, vill kunna träna och sova ordentligt ! Bara jag som åkt på att bli sjuk?

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall, puss på er!

Gillar

Kommentarer