Maja: Sagrada familia

Andra dagen i Barcelona, eller ja första riktiga dagen, i tisdags alltså så gick vi upp runt 7-7.30 och fixade inordning oss för äta frukost kl. 8. Efter de gick vi till en spansk skola och träffade spanska elever, tittade på lite uppträdanden och och uppträdde för dom. Sen blev vi uppdelade i grupper och fick gå runt med dom runt i Barcelona. Dom fick liksom visa oss runt. Jag hade flippflopps på mig då jag trodde vi skulle till stranden efter och att vi inte skulle vara där så länge, men de slutade med att jag gick runt i flippflopps i 3 timmar runt i Barcelona. Haha snacka skavsåret jag fick.

Columbus statyn!

Ursäkta kvalliten, men bilden är skickad frn Vendelas telefon, och då blev de såhär dålig kvalle....

Spaniorerna ville ta en "selfie" med oss haha!

Dom sa bl.a att dom bara kom ihåg mitt och Ebbas namn för att vi var dom enda som inte var blonda hahah, lite kul 😄

Efter att vi gått runt med spaniorerna så fick vi fritid i några timmar, så jag och Vendela gick till en slags marknad/"saluhall" och köpte varsin smoothie, som det var endast frukt i, inget socker eller youghurt eller nånting i. Sjukt god var den! Vi tog strewberry & mango, mango smaken kändes dock inte så mycket, men den var sjukt god ändå! Trodde ju att vi skulle få gå till stranden, men vi skulle tydligen inte hunnit de enligt lärarna då vi skulle iväg på annan aktivitet senare.

Vi delade även på en pizza till lunch! Räckte gott och väl med en halv! Jag som alltid brukar ha bea till min pizza tyckte pizzan blev lite tråkig, men god ändå.

Sagrada familia:

Våran sista aktivitet i tisdags var att vi åkte till en slags kyrka som tydligen var känd i Barcelona. "Sagrada familia" hette den. Vi fick en rundvandring inne i kyrkan med en guide som pratade om allt, och sen fick vi svara på frågor under tiden. Guiden sa i varje mening "verry good", och lespade as mycket så hon var jätte jobbig att lyssna på haha! Fattade inte riktigt grejen med varför vi var inne där, tyckte det var ganska tråkigt, men ändå coolt att se. Men hade så sjuukt ont i fötterna när vi skulle hem, kändes som som skulle gå av, for real.

Påvägen hem från kyrkan åt vi världens godaste vofflor som jag la upp i veckan. Inlägget hittar ni hääär.

Det var tänkt att vi bara skulle ta vofflorna som fika, och sen äta någon annan middag, men vi blev så sjuukt mätta på den så man orkade inte äta något mer den kvällen haha! Vi fick iallafall fritid resten av kvällen och klockan var då runt 8 på kvällen kanske?

Vi hängde sen en del på rummen, lyssna på musik, snackade, åt lite godis, gick ut och runt på gatorna lite osv. Och såklart hade vi grymmaste vädret hela dagen, såå skönt. Stekande sol och minst 25 grader. - vilket vi hade hela veckan 😍

Gillar

Kommentarer