Maja: Mina måste köp inför våren!

Innehåller affiliate-länkar

​---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här har jag listat lite saker som är måste inköp för mig själv i vår. Klicka på bilderna, eller länkarna under bilden för att komma till produkterna.

- En ullhatt är såå så snyggt, perfekt om man har en dålig hårdag, eller bara ha för att det är så galet snyggt.

- Ett par blå jeans, UTAN hål. Shit, har kollat igenom min garderob och jag har inga vanliga skinny jeans utan hål?! Galet.

- Ett par fina ballerina skor. Drömmen att kunna köpa ett par från Michael Kors, kostar en del. Men säkert värda pengarna.

- Faux furs. Hur snyggt och inne är inte det just nu? Jag själv älskar dom i alla olika former och färger. Vill ha massor av dom!

- En highlighter. Helt galet men jag har ingen higlighter, och har aldrig haft? Har endast en ljusare gulatig "highlighter liknande" i puder form. Men ingen highlighter. Är inte så bra på detta med smink, men jag lär mig mer och mer ju mer tiden går. Nu vet jag iallafall att en highlighter behövs införskaffas pronto. Denna från TheBalm vore inte helt fel. Någon som testat den? Är den bra?

- Sist men inte minst ett par nya solglasögon. Dessa från Ray-Ban med blå spegelglas vore inte helt fel. Galet snygga! Men kan även tänka mig andra modeller, gärna i billigare format haha!

Gillar

Kommentarer