Maja: home, in my bed all day

Hej på eer, hur mår ni? Bra hoppas jag trots Sveriges äckliga väder. Jag kom ju hem i natt vid halv 12 landade vi efter 3,5 timmes flygresa. Sen var jag inte hemma i Nykvarn förns vid kanske halv 1/1 då vi skulle ta oss hem därifrån också, men vi åkte en hyrd buss så det var lugnt. Redan när man klev ur planet möttes man av typ max 11 grader, fyyyy va kallt de var. Jag som blivit van vid 20 + varje dag.

Idag har det regnat, typ spöregnat, heeela dagen. Nästan iallafall. Usch usch, vi som sa innan att "de kommer säkert regna när vi kommer hem" och så gör de de.... Jag har iallafall legat och sovit typ hela dagen, legat i min egna säng som inte knarrar. Ååååh ni ska bara veta den känslan, så sköön! Då jag legat i en stenhård knarrande säng hela veckan. Den knarrade as mycket så fort man rörde på sig, man typ vaknade varje gång.. Men men. Varit as skönt att sova, man blir så trött av jetlagen också. Men vi har liksom varit uppe till sent på nätterna och gått upp tidigt, vilket kanske inte är så bra kombo. Så har sovit igen lite idag.

Nu tänkte jag faktiskt sätta på en film, och äta frusna mangobitar och kanske lite chips. Som jag inte gjort på en vecka nu, så så kommer min lördags kväll se ut. Tycker jag är värld de, lite slapp tid, så får jag ta tag i livet imorn igen. Pussar o kramar, och hoppas ni får en bra kväll, looveee ❤

Bild från en solig dag, och happy Maja 😄

  • Maja

Gillar

Kommentarer