Maja: hollister & spets

Tröja - Gina Tricot / Linne under (spetsen) - Cubus / Jeans - Hollister / Skor - Converse / Väska - Michael Kors

Hej underabara läsare! Mår ni bra? Trots att solen inte skiner? Själv mår jag toppen, jag har bal imorgon, och slutar för 17 grundskolan om 3 dagar!!! (mer 2 dagar) Helt sinnes!!!

Detta är det jag längtat efter i alla dessa år jag gått i grundskolan, och nu är jag här. Känns lite sorglig när man tänker på de ändå, att bara lämna allt. Alla klasskompisar man kommit så nära på sista tiden, alla lärare man lärt känna under alla dessa år. Ja själva tryggheten man har på skolan, allt kommer man nu lämna. Självklart känns det skönt också, ska ju trots allt börja ett nytt gymnasium i höst, och är så jäkla taggad! Samtidigt som jag vill ha kvar mina klasskompisar också. Kommer nog sakna dom en del, de tror jag verkligen. Med tanke på hur nära jag kommit så många nu. Så synd att de alltid blir så precis lagom tills man ska splittras.. Men men, jag kommer ju fortfarande bo kvar i Nykvarn, så jag kommer ju kunna träffa på dom flesta ändå, men det är ju inte riktigt samma grej.

Anyway, idag har jag, mami och lillsis varit i Skärholmen och inhandlat lite grejer inför skolavslutningen och balen imorgon. Lite sådär sista minuten shopping. Hittade ett sjuuukt fint halsband som satt som en smäck till balklänningen. Innan vi drog hem åt vi såklart varsin Fruzen Yoghurt, ååååh vad jag älskart! Är verkligen kär i de, så galet gott! Bästa att det är nyttig glass också, love it! När jag kom hem därifrån var kl. runt 6 tiden, precis då skulle Johan (min bonus pappa) ut till båten så han var förbi för att hämta nycklar och hämta vatten, så han stannade även på lite fika. Jordgubbar och grädde blev det! Så gott! Satt och pratade ett tag tills det var dags för han att dra vidare.

Precis då ringer Anna och säger att hon hämtar upp mig om några min, och att jag skulle packa ned sminket för att vi skulle test sminka inför balen imorgon. Så de har vi gjort nu på kvällen! Blev as bra, sjukt ovant att se mig så, men samtidigt sjukt snyggt! Sminkningen får ni se imorgon på balen, kommer ta massa massa bilder, promise that! Hörs mer imorgon, kramisar

Gillar

Kommentarer